Новини :: Конференції, збори

Відбулося засідання Виконкому ААФУ

Відбулося засідання Виконкому ААФУ

Сьогодні в Будинку футболу УАФ відбулося засідання Виконавчого комітету Асоціації аматорського футболу України. Були розглянуті питання участі ААФУ в підготовці до відзначення 30-річчя Української асоціації футболу, участі у розробці загальнодержавної програми розвитку футболу. До робочої групи увійшли Андрій Біба Артур Валерко, Сергій Загоруйко, Тарас Клим, Микола Моторний та Мирон Чернецький.

Було погоджено укладання Арбітражної угоди між УАФ та ААФУ з метою визначення виключної компетенції органів здійснення футбольного правосуддя стосовно спорів між суб’єктами футболу.

Виконком ААФУ визнав задовільною роботу УАФ у період з 16.06.2017 р. та підтримав висунення кандидатом на посаду Президента УАФ Андрія Павелка. Вибори Президента УАФ мають відбутися на XXV звітно-виборному Конгресі УАФ 7 березня 2022 р. у. м. Дніпрі. Делегатом від Асоціації аматорського футболу на XXV Конгрес УАФ обрано Загоруйка Сергія – виконавчого директора ААФУ.

Затверджено положення Всеукраїнських змагань з футболу «Шкіряний м’яч» 2021/2025. Документ буде направлено для затвердження до УАФ, Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України. Після завершення процесу затвердженння положення воно буде широко розповсюджено і вже восени стартуватиме новий сезон "Шкіряного м’яча" після тривалої перерви. Погоджено оновлений логотип "Шкіряного м’яча" та та інші зображення, що формують стандарти нового стилю турніру.

Затверджено регламент чемпіонату і розіграшу Кубка України з футболу серед аматорських команд 2021/2022. Після його затвердження Виконкомом УАФ регламент буде надіслано футбольним клубам, регіональним асоціаціям футболу та розміщено на сайті ААФУ.