Новини :: Кубок регіонів УЄФА

АФ "П'ятихатська" вже завтра стартує у відборі Кубку Регіонів УЄФА 2014/15

АФ "П'ятихатська" вже завтра стартує у відборі Кубку Регіонів УЄФА 2014/15

Українська команда виступить у Молдові, де зустрінеться з господарями, а також командами з Іспаніїї та Північної Ірландії.

23 вересня в Молдові стартує груповий відбірковий раунд 9-го за ліком Кубку Регіонів УЄФА. Минулого року відбулося жеребкування попереднього і проміжного раунду Кубка Регіонів УЄФА 2014/2015 років. Згідно з яким Україна потрапила до п'ятої групи, де нашими суперниками будуть команди з Іспанії, Північної Ірландії і Молдови.

Нагадаємо, що в липні місяці цього року в м. Калуш (Івано-Франківська область) проходив відбірковий турнір, де визначилася команда, яка буде представляти Україну на європейській аматорській арені. Цією командою стала "АФ-П'ятихатська" з с. Володимирівка, що на Кіровоградщині, яка у відбірному раунді позаду себе залишила ФК "Ретро" (Черкаська область) і ФК "Калуш".

Заявка команди "АФ-П'ятихатська" на проміжний раунд Кубка регіонів: Павло Сидорець, Микита Черних, Ілля Саух, Сергій Петренко, Олександр Шпреков, Сергій Грибов, Олексій Драган, Віктор Падун, Ігор Індутний, Володимир Рибцов, Олексій Шушпанов, Дмитро Білик, Максим Сапон, Олександр Мігаров, Максим Скоров, Євген Запорожець, Олег Яременко, Микита Рибак, Роман Словак, Михайло Коломоєць. Тренер команди Олександр Шипа. Президент клубу - Олександр Поворознюк.

Календар матчів п'ятої групи:

23 вересня. 16.00. Кишинів. Стадіон "Зімбру-2". "АФ-П'ятихатська"(Україна) — Збірна Каталонії (Іспанія)

23 вересня. 16.00. Вадул-луй-Воде. Стадіон ЦПСМ. "Східний регіон" (Північна Ірландія) — "Теленешті" (Молдова)

25 вересня. 16.00. Оргєєв. Стадіон Спортивний комплекс. "АФ-П'ятихатська" — "Східний регіон"

25 вересня. 16.00. Вадул-луй-Воде. Стадіон ЦПСМ. "Теленешті" — Збірна Каталонії

27 вересня. 16.00. Вадул-луй-Воде. Стадіон ЦПСМ. "АФ-П'ятихатська" — "Теленешті"

27 вересня. 16.00. Тернівка. Стадіон "Динамо-авто". Збірна Каталонії — "Східний регіон"

Сайт UA-футбол спільно з ААФУ та АФ "П'ятихатська" будуть тримати вболівальників в курсі виступів представника України у відбіркововму турнірі до Кубку Регонів УЄФА.