Новини :: Кубок регіонів УЄФА

Кубок Регіонів УЄФА: результативна нічия з португальцями

Кубок Регіонів УЄФА: результативна нічия з португальцями

Сьогодні у Туреччині збірна Кіровоградської області у групі «А» фінальної частини Кубка регіонів УЄФА втратила очки у протистоянні з «Лісабоном».

Збірна Кіровоградської області, яка сформована на базі ФК «Інгулець, у другому турі групи «А» фінальної частини змагань мала шанси здобути перемогу, тричі ведучи в рахунку. Вже на восьмій хвилині зустрічі Владислав Горщинський ударом зі штрафного відкрив рахунок. У середині першого тайму Гонсалес Енрікес зрівняв рахунок, результативно зігравши на добиванні. А на 32-ій хвилині захисник португальців Флавіу Пассуш у власному штрафному майданчику порушив правила проти Максима Чауса і було призначено пенальті: з «точки» результативно пробив капітан української команди Андрій Сорокін. Всього 5 хвилин вели у рахунку наші футболісти: Енрікес знову зрівняв рахунок. У другому матчу українців завдяки голу Олександра Боженка знову вийшли вперед. За дві хвилини до завершення основного часу зустрічі Гонсалес Енрікес втретє зумів зрівняти рахунок у цьому матчі. У підсумку матч завершився внічию 3:3.
Збірна Кіровоградської області зіграє 6-го липня у останньому турі групового етапу зустрінеться з хорватським «Загребом». Початок матчу о 19.15.

«Лісабон» (Португалія) – Збірна Кіровоградської області – 3:3 (1:0) (Енрікес, 23, 38, 88 — Горщинський, 8; Сорокін, 33 (пен); Боженко, 78)
Збірна Кіровоградської області: Крикнін, Согутовський, Горщинський, Бурляй (Петрук, 60), Чаус, Боженко, Сорокін, Корчинський (Миколаюк, 73), Глущенко, Прошенко, Тубольцев (Куруп, 40)
Попередження: Пассуш, 32; Кардозу, 44; Франсиску, 60; Відаль, 81 – Согутовський, 22; Крикнін, 66; Сорокін, 70.