Новини :: Кубок регіонів УЄФА

Фінал VII Кубку регіонів УЄФА 2010/2011 прийме Португалія

Фінал VII Кубку регіонів УЄФА 2010/2011 прийме Португалія

Турнір триватиме з 20 по 28 червня в регіоні Мінью, що на півночі Португалії. Матчі пройдуть на стадіонах "Фау", "Примейру-де-Майю" в Бразі, "Мунісипал" в Віла-Верде і "Сідад-де-Барселуш" в м. Барселуш. Останній в 2006 році приймав матчі чемпіонату Європи серед молодіжних збірних.

Україну у фіналі представлятиме аматорська команда футбольного клубу "Єдність" з села Плиски Борзнянського району Чернігівської області.

Нагадаємо, що "Єдність", як чемпіон України серед аматорських команд 2009 року, виборола єдину путівку на фінал у відбірному турнірі за участю кращих колективів Латвії, Азербайджану та Молдови.

У фіналі 8 переможців відбірних турнірів будуть розділені на дві групи, переможці яких зустрінуться 28 червня у вирішальному поєдинку за звання володаря VII Кубка регіонів УЄФА.

З сімох можливих суперників "Єдності" наразі відомі четверо: регіон Вюртемберг (Німеччина), Брага (Португалія), Ленстер/Манстер (Ірландія) та Південний федеральний округ (Росія).

Решта фіналістів стануть відомими до 1 травня, а 11 травня в Бразі відбудеться жеребкування фінального турніру.

Керівництво ФК "Єдність" ставить перед командою та тренерським складом завдання обов'язково бути на п'єдесталі. З метою забезпечити виконання високої мети вже з 14 лютого команда починає планомірну підготовку до фінального турніру.