Новини :: Оголошення

Оголошення

Оголошення про проведення відкритого тендеру

Оголошення про проведення відкритого тендеру

Асоціація аматорського футболу України оголошує про проведення відкритого тендеру закупівель послуг (транспортних послуг) для здійснення візитів до клубів – учасників проекту «11х11 чемпіонів. Футбол заради розвитку молоді та регіонів».

Тендерні пропозиції мають містити опис пропонованих послуг та цінові пропозиції.

Участь у відборі можуть приймати всі зацікавлені суб’єкти господарювання (юридичні особи та фізичні особи-підприємці), які здійснюють господарську діяльність на території України (окрім тимчасово окупованих територій ОРДЛО та АР Крим).

Список і характеристики потреб для здійснення візитів до клубів – учасників проекту «11х11 чемпіонів. Футбол заради розвитку молоді та регіонів»:

Проїзд мікроавтобусом з водієм на 7 пасажирських місць в терміни 23-25.06.2019 за маршрутом: Київ – Долина Івано-Франківської обл. – Смига Рівненської обл. – Київ.

Проїзд мікроавтобусом з водієм на 7 пасажирських місць в терміни 13-15.07.2019 за маршрутом: Київ – Сокиряни Чернівецької обл. – Ямпіль Вінницької обл. – Київ.

Проїзд мікроавтобусом з водієм на 7 пасажирських місць в терміни 25.08.2019 за маршрутом: Київ – Заболотці Львівської обл. – Київ.

Проїзд мікроавтобусом з водієм на 7 пасажирських місць в терміни 28.08.2019 за маршрутом: Київ – Білозір’я Черкаської обл. – Київ.

Комерційна пропозиція оформлюється в довільній формі та надсилається на адресу Асоціації аматорського футболу не пізніше 17:00 год. 10 травня 2019 року на електронну адресу info@aafu.org.ua та у запечатаному конверті з позначкою «тендер» на фірмовому бланку компанії з підписом та мокрою печаткою (за відсутності бланка необхідно вказати реквізити компанії) на адресу Асоціації аматорського футболу України: 01133, м. Київ, провул. Лабораторний, 7-А, кім. 214, Будинок футболу, Асоціація аматорського футболу України.

Засідання тендерної комісії з оцінювання тендерних пропозицій та визначення переможців тендеру відбудеться 13 травня 2019 р. о 12:00 та буде зафіксоване відповідним протоколом.

Контактна особа з питань проведення тендеру – Каденко Олександр Валентинович, a.kadenko@aafu.org.ua.