Новини :: Пряма мова

Пряма мова

В Одесі стартувало всеукраїнське обговорення "Стратегії-2030"

В Одесі стартувало всеукраїнське обговорення "Стратегії-2030"

«Стратегія-2030» - системна програма розвитку футболу в Україні, над якою спільно працюють ФФУ та партнер УЄФА – компанія «Ернст енд Янг». Стратегія складається з кількох ключових розділів. Перший – «СТАРТ» розрахований на період до 2020 року і передбачає програми розвитку стадіонів, підготовки тренерів, адміністрування, розвитку футболу в регіонах та нову систему виховання футбольних талантів.

Представник «Ернст енд Янг» Сергій Бурак та голова Служби стратегічного розвитку футболу ФФУ Віталій Навроцький розповіли керівникам федерацій чотирьох південних регіонів про основні положення «Стратегії-2030» та особливості їх реалізації. Функціонери, у свою чергу, висловили низку пропозицій щодо доповнення цього документу, які будуть додатково вивчені та враховані в остаточній редакції.

«Головне, що в українському футболі продовжуються реформи, йде перезавантаження всієї футбольної системи країни. Тому дуже важливо, щоб ми підтримували безперервний зв’язок з усіма регіональними федераціями і узгоджували всі важливі зміни та нововведення. Ми хочемо об’єднати всіх членів ФФУ навколо цієї Стратегії та долучити до її удосконалення найкращих спеціалістів», - розповів після засідання стратегічної сесії президент ФФУ.

 За словами Андрія Павелка, разом з «Ернст енд Янг» та в постійній координації з УЄФА, ФФУ прагне розробити ефективну концепцію розвитку футболу в Україні, яка базуватиметься на основі найкращого досвіду Європи та світу.

Стратегічна сесія ФФУ в Одесі