Новини :: Пряма мова

Пряма мова

ПРОЕКТ «11Х11 ЧЕМПІОНІВ» – ВІДКРИТО ЩЕ ОДИН СТАДІОН

ПРОЕКТ «11Х11 ЧЕМПІОНІВ» – ВІДКРИТО ЩЕ ОДИН СТАДІОН

В суботу, 12-го вересня На Київщині в с. Коржі відбулося відкриття стадіону для місцевого ФК «Трубіж». Участь громади в проекті «11х11 чемпіонів. Футбол заради розвитку молоді та регіонів»» стала першим поштовхом для подальших великих інвестицій в даний об’єкт, який протягом минулого року був успішно реалізований Асоціацією аматорського футболу України та Українською асоціацією футболу за підтримки Посольства Німеччини в Україні та Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ.

ПРОЕКТ «11Х11 ЧЕМПІОНІВ» – ВІДКРИТО ЩЕ ОДИН СТАДІОН

         Результатом проекту стала покращена інфраструктура 11-ти відібраних футбольних клубів у громадах, підвищення їх ефективності та навчання їх тренерів і менеджерів за німецьким клубним досвідом, масове залучення до занять дітей та молоді, активізація волонтерства, зацікавленість з боку місцевої влади і бізнесу, навички самостійного залучення інвестицій.       

У кожній з 11 громад проект набув ознак сталого розвитку. І покращення інфраструктури зі збільшенням місцевих інвестицій продовжується. Прикладом є продовження реалізації проекту в клубі «Трубіж» с. Коржі з метою виконання цілого комплексу робіт з побудови стадіону для громади.

З футбольним святом громаду привітали Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні Анка Фельдгузен, перший віце-президент Української асоціації футболу Вадим Костюченко, перший віце-президент Асоціації аматорського футболу України Олександр Каденко, голова Київської обласної асоціації футболу Андрій Засуха, представники місцевої влади – селищний голова Баришівської ОТГ О. Варениченко, в.о. старости Коржівського старостинського округу В. Науменко, місцеві депутати І. Гопкало, С. Дудка, президент ФК «Трубіж» с. Коржі М. Євтушенко, місцеві меценати – директор ТОВ «УІФК-Агро» Д. Трайс та представник підприємства «Метало Гальва Україна».

Окрасою свята став матч місцевих «зірок» – ветеранів футболу.

ПРОЕКТ «11Х11 ЧЕМПІОНІВ» – ВІДКРИТО ЩЕ ОДИН СТАДІОН

ПРОЕКТ «11Х11 ЧЕМПІОНІВ» – ВІДКРИТО ЩЕ ОДИН СТАДІОН