Новини :: Привітання

Привітання

Привітання з Днем народження!

Привітання з Днем народження!

Сьогодні, 30 січня 2015 року, президент Асоціації аматорського футболу України, відомий український бізнесмен і меценат Федір Шпиг святкує свій черговий день народження.

Майже все його життя тісно пов'язане з футболом. Адже Федір Іванович упродовж багатьох років захищав спортивну честь своєї рідної школи і села Кобижча, допомагав збірній Бобровицького району змагатися за призові місця в обласній першості Чернігівщини.

Саме завдяки Федору Шпигу вдалося не тільки відродити, а й вивести на високий рівень в нашій державі загальнонаціональний футбольний турнір на призи клубу "Шкіряний м'яч". Тепер хлоп'яче населення Української держави від 10 до 14 років охоплене цими надзвичайно цікавими і захоплюючими футбольними змаганнями. Саме девіз "Інвестиції в дітей – інвестиції в майбутнє України" став його повсякденною роботою.

Бажаємо Вам міцного здоров'я, родинного затишку, успішної бізнесової діяльності та значних успіхів на нелегкій футбольній ниві України. З роси й води, пане Федоре, та многая літа!

Колектив Асоціації аматорського футболу України та члени Виконавчого комітету ААФУ