Новини :: Привітання

Привітання

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

Вельмишановний Федоре Івановичу!

Прийміть найщиріші вітання з Днем Вашого народження! Ви справжній капітан, який стоїть біля штурвалу нашого аматорського футболу і "Шкіряного мʼяча".

Саме завдяки Вашій дружній команді всеукраїнський «Шкіряний м’яч» допоміг залучити до активної спортивно-масової роботи сотні тисяч хлопчиків різних вікових категорій. Адже футбол це не лише тренування, турніри, боротьба за медалі різного ґатунку, а й спілкування з друзями, зустрічі з відомими вітчизняними футболістами, які прославили нашу Україну на міжнародній арені.

Незважаючи на важку фінансово-економічну ситуацію в країні, Вам вдалося не тільки зберегти традиції українського аматорського футболу, а й ще вище підняти його планку. Приємний і той факт, що наші футбольні аматори визнані майстри на європейській арені і на кожному міжнародному турнірі завжди серед фаворитів та призерів. Під Вашим керівництвом Аматорська асоціація жодного разу не відійшла від своїх головних завдань, які ставить перед собою, і концентрує свої зусилля на підтримці масового та дитячого футболу.

Ви втілюєте в собі все те, що повинен мати сучасний керівник. Ви розумні, винахідливі, добрі й суворі одночасно, і справедливі. Ми від усієї душі вітаємо Вас із Днем народження та бажаємо Вам не знати смутку, нехай мир буде на роботі і вдома. Здоров’я і щастя Вам!

З повагою, симпатики аматорського футболу і "Шкіряного мʼяча" України.

Вітаємо з Днем народження

Вітаємо з Днем народження

Вітаємо з Днем народження