Новини :: Привітання

Привітання

Асоціація аматорського футболу України щиро вітає президента ААФУ Федора Шпига з Днем народження!

Асоціація аматорського футболу України щиро вітає президента ААФУ Федора Шпига з Днем народження!

Сьогодні батько загальнонаціонального «Шкіряного м’яча», відомий бізнесмен і меценат, президент Асоціації аматорського футболу України Федір Іванович Шпиг святкує свій День народження.

Вельмишановний Федоре Івановичу, майже все Ваше життя тісно пов’язане з футболом. Ви пройшли славний шлях від юного сільського футбольного голеадора, захищаючи спортивну честь своєї рідної школи і села Кобижча, допомагаючи збірній Бобровицького району змагатися на призові місця на обласній першості Чернігівщини, і аж до президента ААФУ.

Завдяки Вашому вмілому керівництву упродовж двадцяти років дитячий футбольний корабель під назвою «Шкіряний м’яч» впевнено долає бурхливі води та обходить пороги нашого складного життя. Завдяки Вашій фаховості і людяності вдалося зібрати справжню футбольну армію, учасники якої тепер гордо називають себе «аматорами».  Із запланованого і задуманого втілено в життя багато ідей. Та це тільки початок великої розбудови нашого аматорського футболу, де завжди на першому місці проблеми дитячого спорту.

У цей святковий для Вас день тисячі юних спортсменів, футболістів-аматорів, їхніх тренерів, учителів фізкультури, представників місцевих федерацій і спортивних товариств, працівників освіти, усі, хто причетний до нашого «Шкіряного м’яча» щиросердно вітають Вас з уродинами.

Прийміть наші найщиріші побажання міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх Ваших добрих справах!

Хай у Вашій хаті завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість!

Нехай доля і надалі буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів!

З роси й води, і многая літа!
 

З повагою,

Члени Виконкому і колектив Асоціації аматорського футболу України,

Члени Всеукраїнського оргкомітету змагань «Шкіряний м’яч»,

Футбольна спільнота України