Новини :: Привітання

Привітання

82-й ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ СЛАВЕТНОГО АНДРІЯ БІБИ!

82-й ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ СЛАВЕТНОГО АНДРІЯ БІБИ!

Сьогодні легенда українського футболу, уславлений капітан київського «Динамо», багаторазовий чемпіон і володар Кубка СРСР, найкращий футболіст Радянського Союзу 1966 року, президент Всеукраїнського клубу «Шкіряний м’яч», віце-президент Асоціації аматорського футболу України, заслужений майстер спорту СРСР, заслужений тренер України Андрій Андрійович Біба святкує свій 82-й день народження.

   Нині можна вивчати географію України за тими командами, якими опікувався Андрій Андрійович: Київ, Сімферополь, Дніпропетровськ, Жовті Води, Горлівка, Хмельницький, Охтирка. Біба увійшов в історію українського футболу не лише як гравець, але і як один з найефективніших селекціонерів. Найзнаменитіша його «знахідка» – Віктор Колотов з Казані. Перехоплення Бібою Колотова у московських клубів – окрема тема для детективних романів. Але Буряк, Дем’яненко і багато інших – теж «знак якості» роботи селекціонера Біби.

   Дитячий футбол України також не проходить повз увагу Андрія Андрійовича. Він один з керівників дуже давнього і важливого турніру «Шкіряний м’яч». Коли вболівальники бачать стрункого і елегантного Андрія Бібу, вони розуміють, з кого треба брати приклад.

   Андрій Біба ще прагне працювати на благо українського футболу, зокрема дитячого. Він фахово робить все від нього залежне, щоб «Динамо» повернуло собі втрачені позиції не тільки в Україні, але й на європейській арені. Хоче дожити до тих часів, коли «Динамо» знову виграватиме Суперкубок Європи, а також стане тріумфатором Ліги Європи та Ліги чемпіонів.

Вельмишановний пане Андрію, бажаємо Вам міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги в усіх ваших добрих справах! Хай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів!

З роси й води, і многая літа!

З повагою і найкращими побажаннями,

Аматорська футбольна родина та «Шкіряний м’яч» України.

82-й ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ СЛАВЕТНОГО АНДРІЯ БІБИ

82-й ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ СЛАВЕТНОГО АНДРІЯ БІБИ

82-й ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ СЛАВЕТНОГО АНДРІЯ БІБИ

82-й ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ СЛАВЕТНОГО АНДРІЯ БІБИ

82-й ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ СЛАВЕТНОГО АНДРІЯ БІБИ