Новини :: Шкіряний м'яч. Молодша вікова група

Дніпропетровські школярі тріумфують на "Кубку націй Данон"

Дніпропетровські школярі тріумфують на "Кубку націй Данон"

Асоціація аматорського футболу України успішно провела всеукраїнський етап змагань "Кубок Націй Данон". Переможець турніру візьме участь у міжнародному фіналі, який в листопаді цього року прийматиме Бразилія.

Всеукраїнський фінал "Кубку Націй Данон", який цьогоріч проходив на славнозвісній "Арені-Львів" завершився перемогою Дніпропетровської ЗОШ № 141.

Друге місце зайняла сумська ЗОШ № 71, на третьому – львівська ЗОШ № 74. Команда зі школи невеличкого смт. Брошнів-Осада Рожнятівського району Івано-Франківської області розташувалася на почесному четвертому місці, що є надзвичайним успіхом для цього колективу та всього населеного пункту, який він представляє.

Школярі із ЗОШ № 1 Кременчука фінішували п'ятими, ЗОШ № 4 Каховки – шостими, а юні гравці з НВК № 3 Теофіполя розмістилися на сьомій сходинці. Але в цей день не було переможців і переможених, натомість було справжнє свято футболу. Всі учасники турніру отримали подарунки від організаторів та море позитивних емоцій від спілкування одне з одним.

На підсумковій прес-конференції присвяченій закінченню турніру прозвучало дуже багато теплих слів на адресу тріумфаторів. Чільники ААФУ та регіональних едераційОлександа Каденко, Андрій Біба, Тарас Клим, Ярослав Грисьо відзначили високий рівень проведення турніру завдяки його постійним партнерам. У свою чергу менеджер із зовнішніх комунікацій ТОВ "Данон" Наталія Фесюн привітала команду з Дніпропетровська зі звитягую та зазначила що ця перемога була досягнута завдяки наполегливості та праці, а також побажала юним футболістам та їх тренеру Дмитру Трикозу підкорити нові висоти та отримати "Кубок Націй Данон" з рук самого Зінедіна Зідана".

Джерело: UA-Футбол