Новини :: Шкіряний м'яч. Молодша вікова група

Офіційне звернення компанії Данон щодо змагань "Кубок Націй Данон" сезону 2014/2015

Офіційне звернення компанії Данон щодо змагань "Кубок Націй Данон" сезону 2014/2015

До уваги всіх прихильників та гравців "Кубку націй Данон"!

Компанія "Данон" пишається тим, що протягом останніх 13 років ми, як організатори турніру "Кубок націй Данон", надавали шанс мільйонам юних футболістів спробувати свої сили на полі та відчути себе справжньою зіркою. Водночас, разом із нашим головним партнером чемпіонату, Асоціацією аматорського футболу України, ми усвідомлюємо персональну відповідальність за кожного учасника проекту на всіх його етапах – від регіональних відбірних змагань до Фіналу із його багатотисячною аудиторією.

Нажаль, цього року об'єктивні обставини не дають нам можливості гарантувати якість та безпеку проведення турніру на всій території України. До того ж, відсутність у турнірній таблиці представників деяких українських регіонів унеможливлює дотримання головних принципів – чесної гри та рівних шансів на перемогу.

Саме тому нами було прийняте рішення призупинити проведення національних відбірних змагань "Кубок націй Данон" у 2015 році. Дякуємо за ваше розуміння, а також сподіваємося, що вже наступного року ми матимемо змогу відновити футбольні баталії та вітатимемо наших переможців!