Новини :: Шкіряний м'яч. Молодша вікова група

Визначилися фіналісти Всеукраїнського дитячого футбольного турніру "Кубок Націй Данон"

Визначилися фіналісти Всеукраїнського дитячого футбольного турніру "Кубок Націй Данон"

Сьогодні, 15 травня 2016 року, визначилися останні фіналісти Всеукраїнського дитячого футбольного турніру "Кубок Націй Данон".

Переможці обласних змагань були розподілені у семи зонах (за територіальним принципом). Згідно з регламентом турніру тільки найкращі команди з кожної групи здобували право продовжити боротьбу за головний приз Кубка Націй Данон.

Отже, фіналістами стали:

  • 1 група – Свалявська ЗОШ-1 (Закарпатська область),
  • 2 група – Рівненський НВК-26,
  • 3 група – Черняхівська ЗОШ (Житомирська область),
  • 4 група – Конотопська ЗОШ-12 (Сумська область),
  • 5 група – Нікопольська ЗОШ-9 (Дніпропетровська область),
  • 6 група – Кіровоградський НВК-6,
  • 7 група – Бериславська ЗОШ-3 (Херсонська область).

До них приєднається команда ЗОШ села Прилбичі Яворівського району – чемпіон Львівщини (на правах господаря).

Фінальний турнір відбудеться у Львові та Винниках (групові змагання) з 24 по 26 травня. Стикові матчі, поєдинок за третє місце та головний фінальний двобій пройдуть 26 травня на стадіоні "Арена Львів".

Учасників фінального турніру, крім футбольних баталій, очікує насичена культурна програма. Усі учасники отримають від організаторів комплекти форми та футбольні м’ячі. Переможці і призери стануть володарями кубків, медалей, дипломів і грамот. Найкращі гравці в кожній команді отримають подарунки. Під час турніру визначаться переможці в особистому і командному заліках з елементів гри у футбол (жонглювання м’ячем, удари на дальність і точність).

Асоціація аматорського футболу України та компанія "Данон" разом з іншими партнерами Всеукраїнського дитячого турніру з футболу "Кубок Націй Данон" запрошують справжніх симпатиків футболу завітати 26 травня на "Арену Львів" і підтримати юних футболістів у боротьбі за найкращу команду України (початок – о 10:00, фінальна гра – о 12:00). Саме вона в жовтні 2016 року представлятиме нашу державу на кращих стадіонах Парижа (Франція) на неофіційному чемпіонаті світу "Кубок Націй Данон" в якому візьмуть участь команди з 36 країн світу.

Фото з смт. Черняхова (Житомирська обл.), "Кубок Націй Данон"

Фото з смт Черняхова Кубок націй Данон

Фото з смт Черняхова Кубок націй Данон

Фото з смт Черняхова Кубок націй Данон

Фото з смт Черняхова Кубок націй Данон

Фото з смт Черняхова Кубок націй Данон