Новини :: Шкіряний м’яч

Шкіряний м’яч

ЗОШ № 20 м. Харкова - переможці U-12 "Шкіряного м'яча - Кубку Coca-Cola"

ЗОШ № 20 м. Харкова - переможці U-12 "Шкіряного м'яча - Кубку Coca-Cola"

22-го червня у місті Дніпропетровську пройшли фінальні змагання з футболу "Шкіряний м'яч – Кубок Coca-Cola" серед гравців 2001 року народження. У матчі за 7-ме місце між ЗОШ № 20 м. Кіровоград – ЗОШ № 3 м. Хмільник, перемогу святкували гравці з Кіровограду з рахунком 3:1, за 5-те місце змагалися ЗОШ № 54 м. Дніпропетровськ – НВК № 6 м. Джанкой, гра закінчилася з рахунком 3:1. У малому фіналі зустрілися ЗОШ № 1 м. Кременчук – ЗОШ № 26 м. Тернопіль, кращими були тернопільські хлопці – 0:1. Гра за перше місце між ЗОШ № 20 м. Харків та ЗОШ № 73 м. Львів завершилася нульовою нічиєю. Переможець визначився у серії післяматчевих пенальті. У підсумку 3:1 на користь харків'ян.

Крім того, у рамках змагань було проведено конкурс з елементів техніки гри у футбол. У конкурсі з жонглювання кращим став Червинський Даніїл (ЗОШ № 54 м. Дніпропетровськ), в ударах на дальність – Савицький Андрій (ЗОШ № 20 м. Кіровоград), в ударах на точність – Новачинський Андрій (ЗОШ № 26 м. Тернопіль), командою, що перемогла у змаганнях з елементів техніки гри у футбол стала ЗОШ № 20 м. Кіровоград.

Кращими гравцями турніру стали: Мустафаєв Єміль (ЗОШ № 20 м. Кіровоград), Карповський Олексій (ЗОШ № 54 м. Дніпропетровськ), Байдак Даніїл (ЗОШ № 1 м. Кременчук), Рева Валерій (ЗОШ № 20 м. Харків), Оглу Михайло (НВК № 6 м. Джанкой), Околодько Дмитро (ЗОШ № 3 м. Хмільник), Чекалов Іван (ЗОШ № 73 м. Львів), Новачинський Андрій (ЗОШ № 26 м. Тернопіль).