Новини :: Шкіряний м’яч

Шкіряний м’яч

Футболісти Зеленого Гаю 1996 р.н. знову переможці "Шкіряного м'яча"

Футболісти Зеленого Гаю 1996 р.н. знову переможці "Шкіряного м'яча"

В Рівному завершилися Всеукраїнські фінальні змагання з футболу на призи клубу "Шкіряний м'яч" у старшій віковій групі учасників. Як і минулого року в категорії гравців 1996 року народження тріумфували представники Чернівецької області - команда ЗОШ села Зелений Гай.

За перше місце у фінальній грі чернівчани, як переможці групи Б, зустрілися з господарями турніру - командою рівненської ЗОШ № 26, переможцем групи А. Основний час не виявив переможця і тому все вирішувалося в серії 9-ти метрових ударів, де більш пощастило гостям - з рахунком 6:5 вони вдруге стали переможцями цієї вікової групи.

Стикові матчі:

За І місце: ЗОШ № 26 м. Рівне - ЗОШ с. Зелений Гай Чернівецької обл. - 2:2 (п.п. 5:6)

За ІІІ місце: ЗОШ № 27 м. Вінниця - ЗОШ № 2 м. Буськ Львівської обл. - 3:1

За V місце: СШ-інтернат м. Володимир-Волинський Волинської обл. - ЗОШ № 26 м. Луганськ - 1:0

Вцілому турнір пройшов на чудовому організаційному рівні, всі команди були забезпечені якісним проживанням, харчуванням, футбольною формою, а під час нагородження авсолютно всі діти отримали пам'ятні подарунки. Кращі були відзначені призами та нагородами Асоціації аматорського футболу України, інформаційного партнера турніру газети "Український футбол", Рівненської обласної федерації футболу та депутата Рівненської міської ради Олександра Нестерука.