Новини :: Шкіряний м’яч

Шкіряний м’яч

ЗОШ № 329 м. Києва - переможець Шкіряного м'яча — Кубок Coca-Cola 2014-2015 у середній віковій групі

ЗОШ № 329 м. Києва - переможець Шкіряного м'яча — Кубок Coca-Cola 2014-2015 у середній віковій групі

2-4 червня 2015 року в Києві проходили фінальні змагання Всеукраїнського дитячого футбольного турніру "Шкіряний м'яч – Кубок Coca-Cola" сезону 2014/2015 серед команд гравців 2002/2003 р.н.

З понад 8 000 учасників до фінального турніру пробилися 8 кращих команд, які три дні поспіль змагалися між собою за звання кращої дитячої команди України середній віковій групі.

В день вирішальних стикових матчів на полі НТКУ ім. Баннікова були і сльози радості і гіркота поразки, але найголовніше, що всі учасники турніру, а також їх батьки, тренери та вболівальники отримали масу позитивних емоцій від цього неперевершеного дійства.

Матч за 7 місце: ЗОШ смт. Смига (Рівненська обл.) – ЗОШ № 1 м. Енергодар (Запорізька обл.) 1:0

Обидві команди продемонстрували рівну гру і цим самим претворили матч-престижу на справжній бій, який до того ж пройшов під проливним дощем. Єдиний гол у матчі було забито дальнім ударом зі штрафного.

Матч з 5 місце: НВК с. Чорнівка (Чернівецька обл.) – ЗОШ № 1 м. Тячів (Закарпаття) 0:2

Команди з Буковини та Закарпаття порадували глядачів відчайдушною грою, яка закінчилася перемогою команди з міста Тячів.

Гра за 3 місце: Олександрійський колегіум – ЗОШ № 142 м. Дніпропетровськ 0:3

Здавалося б рівна гра рівних суперників стала найрезультативнішою в заключний день змагань. Юним дніпропетровця під завсі зустрічі вдалося схилити шальки террезів на свою користь.

Фінал: Колегіум № 11 м. Чернігів – ЗОШ № 329 м. Київ 1:1 (1:3 по пен.)

Долю фінального матчу вирішила серія пенальті. Фортуна посміхнулася столичним школярам і саме вони стали тріумфаторами цьогорічного турніру у середній віковій групі.

Відразу після закінчення турніру відбулося урочисте нагородження команд. Всі учасники отримали чудові подарунки від ААФУ, партнерів та спонсорів змагань, Також неабияким сюрпризом для переможця та фіналіста змагань стане їх вшанування в перерві фінального матчу за Кубок України на НСК Олімпійський.