Новини :: Шкіряний м’яч

Шкіряний м’яч

Запрошення для ЗМІ: "Названі кращі юні футбольні таланти з України, які стануть учасниками Міжнародного футбольного табору на УЄФА ЄВРО 2016"

Запрошення для ЗМІ: "Названі кращі юні футбольні таланти з України, які стануть учасниками Міжнародного футбольного табору на УЄФА ЄВРО 2016"

Дорогі друзі, запрошуємо Вас на прес-брифінг, присвячений закінченню сезону 2015-2016 рр. Всеукраїнського дитячого футбольного турніру «Шкіряний м’яч – Кубoк Coca-Cola» в молодшій віковій групі. На прес-брифінгу, зокрема, будуть представлені майбутні учасники Міжнародного футбольного табору у Франції на УЄФА ЄВРО 2016™.

На прес-брифінгу історіями свого спортивного успіху коротко поділяться кращі гравці команд-переможниць минулорічного турніру «Шкіряний м’яч – Кубoк Coca-Cola». Саме вони представлятимуть Україну в Міжнародному футбольному таборі Copa Coca-Cola™ International Camp 2016 у Франції.

Табір, організований Coca-Cola неподалік Парижу, збере представників юнацьких аматорських змагань з 15 країн світу. Юні спортсмени проведуть футбольний турнір інтернаціональних команд, отримають унікальну нагоду відвідати чвертьфінальний матч УЄФА ЄВРО 2016™ та поспілкуватися з визнаною зіркою європейського футболу!

Учасники прес-брифінгу:

Андрій Біба – Президент всеукраїнського клубу «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola»;

Олександр Каденко – Перший віце-президент Асоціації аматорського футболу України (ААФУ);

Олеся Жулинська – Директор відділу зі зв’язків із громадськістю Компанії «Кока-Кола Україна»;

Василь Орлецький – віце-президент Федерації футболу України.

Представники Оргкомітету фінальних змагань, спонсори, партнери турніру «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola», гравці та тренери команд.

Дата проведення: 7 червня 2016 року.

Місце проведення: м. Вишневе, вул. Жовтнева, 29, Міський стадіон.

Час проведення: 13:00 - 13:45.

Трансфер до місця проведення прес-брифінгу здійснюватиметься від станції метро «Теремки» о 9:00.

УВАГА! Акредитація обов’язкова! Просимо дати підтвердження до 16:00 6 червня 2016 р.

Контактна особа: Яремчук Світлана (044) 254-22-91, (067)393-35-37

ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА

«Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola»

«Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» – всеукраїнський футбольний турнір серед шкільних команд, який проводиться Асоціацією аматорського футболу України спільно з Федерацією футболу України. Ці змагання організовуються у співпраці з Міністерством освіти і науки України і входять до програм спортивно-масових заходів українських шкіл. Турнір є спадкоємцем всесоюзних змагань із футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч», які ведуть свою історію з 1965 року. Змагання на всеукраїнському рівні знову розпочалися у 1998 році. З того часу і до сьогодні турнір очолює ветеран київського «Динамо», кращий футболіст СРСР 1966 року, заслужений майстер спорту Андрій Біба.

Просування активного способу життя серед підлітків місцевих громад є головною метою турніру та важливою складовою соціальної відповідальності Компанії Кока-Кола в Україні. Тому з 2010 року світовий бренд Coca-Cola став Титульним спонсором «Шкіряного м’яча». Це дало змогу значно підвищити організаційний рівень змагань, привернути до них більший інтерес учасників та глядачів.

Наразі змагання проводяться у двох вікових категоріях - молодшій та старшій. У турнірі задіяні близько 80% шкіл України. Щороку тут змагаються близько 600 тис. підлітків.

У 2012 році 40 кращих гравців «Шкіряного м’яча» взяли участь у церемонії виносу прапорів національних збірних перед матчами УЄФА ЄВРО 2012™. У 2014 році двоє кращих гравців турніру відвідали Міжнародний футбольний табір у Бразилії під час проведення Чемпіонату світу з футболу ФІФА™, а цього року так само двоє найкращих футболістів побувають у аналогічному таборі у Франції на УЄФА ЄВРО 2016™.

Сopa Coca-Cola™

Сopa Coca-Cola™ – одна з найбільших, найтриваліших та найуспішніших програм фізичної активності, яка охоплює молодь всього світу (понад 1 млн учасників з більш ніж 60 країн). Розпочавшись у Мексиці у 1998 році, програма невдовзі переросла межі однієї країни та поширилась світом. Сopa Coca-Cola™ - програма дитячих аматорських футбольних турнірів, в яких хлопчики та дівчатка віком від 13 до 15 років щорічно змагаються на рівні окремих громад, регіональному та державному рівнях за визначення кращої команди. Coca-Cola також проводить міжнародні футбольні табори для кращих учасників національних змагань.

У 2014 році міжнародний футбольний табір з відвіданням матчу відкриття Чемпіонату світу з футболу ФІФА™ було організовано неподалік Сан-Паулу, Бразилія.

Copa Coca-Cola™ International Camp 2016 буде проводитися на базі Європейської бізнес-школи, розташованої у південному передмісті Парижа. Спортивна інфраструктура бізнес-школи, зокрема, включає 2 футбольні поля, поля для регбі, гольфу, занять легкою атлетикою, 4 тенісні корти. Проживатимуть учасники табору в одномісних номерах комфортабельного 4-ох зіркового готелю з повним пансіоном. У програмі перебування - денна екскурсія Парижем з відвіданням чвертьфінального матчу УЄФА ЄВРО 2016™ на стадіоні «Стад де Франс» в Сен-Дені. У самому таборі відбудеться турнір інтернаціональних команд, а також зустріч з легендарним півзахисником каталонської «Барселони» та збірної Іспанії Хаві тощо.

За подіями табору можна буде слідкувати на корпоративному сайті Компанії www.coca-colaukraine.com.