Новини :: Шкіряний м’яч

Шкіряний м’яч

Максим Коленда (ЗОШ №6, м. Куп’янськ): "На Буковину їдемо перемагати!"

Максим Коленда (ЗОШ №6, м. Куп’янськ): "На Буковину їдемо перемагати!"

Команда куп’янської ЗОШ №6 – уже старожил "Шкіряного м’яча - Кубку Coca-Cola". Адже вихованці тренера Максима Коленди – постійні учасники дитячих змагань у своїй віковій групі, які відбуваються не тільки в їхньому рідному місті, а й далеко за межами футбольної Харківщини.

– Як цього сезону долали важкий шлях до Всеукраїнського фінального турніру "Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola", який відбудеться наприкінці серпня на Буковині?, – про це запитую в головного тренера команди Максима Коленди.

– Ще минулого року виграли міський турнір "Шкіряного м’яча – Кубок Coca-Cola". У фіналі обіграли досить потужну команду ЗОШ-12. На зональному обласному турнірі, який відбувся в Чугуєві, фінальний поєдинок виграли в хлопців з Ізюма. А вже на головному обласному фіналі путівку розіграли з представниками команди Червоний Донець. Ми виграли з рахунком 4:0.

– Ваші підопічні виявилися єдиними, хто на всеукраїнських зональних змаганнях зуміли в гостях цього разу виграти фінальну путівку…

– Нашу зону приймали Суми. Почали з легкої перемоги над хлопцями з Рубіжного Луганської області – 4:1, потім було два напружені поєдинки з представниками Полтавщини, а особливо з господарями-сумчанами. В обох мої підопічні виграли з однаковим рахунком 1:0.

– Як у місті сприйняли новоспеченого фіналіста Всеукраїнського турніру "Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola"?

– Ажіотажу не було. Звичайно, найбільше пораділи самі футболісти, тренери та особливо батьки. Адже це наші головні спонсори. Саме завдяки батьківській фінансовій підтримці наша команда частенько гастролює не тільки по Харківщині, а й іншими регіонами України. Беремо активну участь у багатьох турнірах і товариських матчах. Часто нашими партнерами-суперниками виступають київське "Динамо" і донецький "Шахтар".

– Чи маєте необхідні умови для тренувань?

– Тренуємося на головному міському стадіоні "Металург", а також в селищі Кошарівка. Тут також є затишний стадіончик "Металург". Тренуємося 4-5 разів на тиждень.

– Чи вже розпочали підготовку до головного старту сезону-2016?

– Зараз діти на канікулах. Кожний гравець нашої команди отримав індивідуальне завдання. Зберемося наприкінці липня й розпочнемо безпосередню підготовку до фінального турніру в Чернівцях. Президент ФК "Мрія" Олег Лущик подбає про проведення навчально-тренувального збору.

– Чого ви, як тренер, очікуєте від поїздки на Буковину?

– Справжнього футбольного фестивалю! А ще напруженої і цікавої боротьби за чемпіонський титул. Обов’язково скажу хлопцям уже на першому тренуванні після канікул, що чемпіон повезе з Чернівців ще й футбольний майданчик зі штучним покриття. Це буде додатковим стимулом.

Команда ЗОШ №6 місто Куп'янськ Харківської області

Склад команди ЗОШ №6 (м. Куп'янськ Харківської обл.)

  1. Ржевський Даніїл
  2. Хакімов Вадим
  3. Дегтярьов Володимир
  4. Кучков Артем
  5. Козирев Руслан
  6. Гелуненко Михайло
  7. Кальченко Михайло
  8. Доценко Владислав
  9. Сухомлинов Єгор
  10. Лялін Олег
  11. Лялін Микита
  12. Гараган Денис
  13. Борисенко Іван

Тренер команди – Коленда Максим Михайлович

Директор ЗОШ – Лакішек Людмила Олександрівна

Вчитель фізичної культури – Лаута Олег Юрійович

Микола Моторний (прес-служба ААФУ).