Новини :: Шкіряний м’яч

Шкіряний м’яч

Буковина готується до фіналу змагань "Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Сola"

Буковина готується до фіналу змагань "Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Сola"

У Чернівцях під головуванням начальника управління молоді і спорту обласної державної адміністрації Б. Вітовського відбулося чергове засідання організаційного комітету з проведення фінальних змагань школярів з футболу "Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola".

Заступник голови Чернівецької обласної федерації футболу С. Задорожняк ознайомив присутніх з тим, що зроблено обласною федерацією і що ще потрібно зробити. Начальник управління фізичної культури і спорту Чернівецької міськради Д. Макаренко доповів про готовність стадіонів, на яких гратимуть юні футболісти. Попередні змагання відбудуться на стадіоні "Мальва", а фінальні на центральному стадіоні краю "Буковина". На випадок негоди підготовлено футбольне поле зі штучним покриття спортивного комплексу "Олімпія".

Начальник обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України К. Жукотинський доповів про готовність показових видів для урочистого відкриття і закриття змагань, та культурної програми для учасників.

Підсумок підбив голова обласного оргкомітету турніру П. Кобичик, який сказав, що в основному все готове для проведення фінальних змагань, які відбудуться 24-26 серпня і вони мають пройти на високому рівні, а учасники змагань отримати задоволення від перебування в Чернівцях.

Буковина готується до фіналу змагань Шкіряний м'яч – Кубок Coca-Сola

Прес-служба ААФУ