Новини :: Шкіряний м’яч

Шкіряний м’яч

На Буковині стартувало свято дитячого футболу

На Буковині стартувало свято дитячого футболу

24 серпня, на День незалежності, у Чернівцях стартував фінал Всеукраїнського турніру "Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola", у якому беруть участь 7 команд-переможців зональних змагань і команда ЗОШ №27 м. Чернівці як господар турніру. Оргкомітет зробив усе можливе, щоб змагання пройшли на високому рівні, і думаю, що учасники оцінять результати проведеної роботи.

Дітей гостинно зустріли працівники готелю "Турист". Попередні змагання проводяться на стадіоні "Мальва", а фінальні поєдинки відбудуться на центральному стадіоні краю – "Буковині".

За результатами жеребкування команди розподілені на дві групи:

Група "А":

  1. ЗОШ №2 м. Теребовля
  2. ЗОШ №14 м. Житомир
  3. ЗОШ №27 м. Чернівці
  4. НВК №26 м. Рівне

Група "Б":

  1. ЗОШ №6 м. Вінниця
  2. ЗОШ №6 м. Куп’янськ
  3. НВК №1 м. Роздільна
  4. ЗОШ №142 м. Дніпро

Розпочалися змагання з елементів техніки гри у футбол. Юні футболісти демонстрували вміння жонглювати м’ячем, пробивати м’яч на дальність і точність. Суддівська бригада на чолі з арбітром національної категорії Петром Кобичиком визначила кращих з них. У жонглюванні м’ячем переможцем став Щур Артем з НВК №1 м. Роздільна Одеської області. При виконанні ударів на дальність з результатом 48 метрів переміг Уруський Ілля із ЗОШ №2 м. Теребовлі Тернопільської області, а у виконанні ударів на точність перемогу з результатом "5 з 5" переміг чернівчанин Скакун Олег.

На Буковині стартувало свято дитячого футболу

У першому турі групи "А" зустрілися команди ЗОШ №2 м. Теребовля та НВК №26 м. Рівне. Протягом двох таймів на полі точилася рівна безкомпромісна боротьба з поперемінними атаками. За порушення правил у карному майданчику судді призначили пенальті у ворота теребовлян, який успішно був реалізований учасником рівненської команди. Команда з Теребовлі кинулась виправляти становище, але учні з Рівного успішно захищалися й довели матч до перемоги з рахунком 1:0.

Напружено проходив матч між командами із Житомира та Чернівців. На початку першого тайму перевагу мали житомиряни, але втілити її в гол не могли. Під час контратаки буковинців футболіст команди із Житомира грубо порушив правила й був вилучений з поля, а чернівчанин В.Таланов реалізував пенальті. На початку другого тайму житомирянам вдалося відновити рівновагу. Далі гра проходила з перемінним успіхом. За чотири хвилини до кінця матчу знову відзначився В.Таланов, який забив переможний м’яч – 1:2.

У групі "Б" команда ЗОШ №6 м. Вінниця поступилася учням міста Дніпро з рахунком 1:4. Дніпряни переважали своїх суперників протягом всього матчу й довели його до перемоги. В іншій парі зустрілися команди ЗОШ №6 м. Куп’янська та НВК №1 м. Роздільна. На полі точилася рівна боротьба. Поперемінно атакували футболісти однієї та іншої команди. Проте вдача була на боці юних футболістів з Роздільної, які зуміли забити два м’ячі. Перемога з рахунком 2:0.

25 серпня триватимуть захоплюючі поєдинки юних футболістів.

КАЛЕНДАР і ТУРНІРНІ ТАБЛИЦІ змагань – за цим посиланням.

На Буковині стартувало свято дитячого футболу

На Буковині стартувало свято дитячого футболу

На Буковині стартувало свято дитячого футболу

На Буковині стартувало свято дитячого футболу