Новини :: Шкіряний м’яч

Шкіряний м’яч

"Шкіряний м’яч – Кубок "Coca-Cola": на чернівецькому стадіоні "Буковина" головний приз розіграють господарі і дніпряни

"Шкіряний м’яч – Кубок "Coca-Cola": на чернівецькому стадіоні "Буковина" головний приз розіграють господарі і дніпряни

Другий день фінальних змагань у Чернівцях пройшов дуже цікаво й напружено, бо результат кожного матчу мав великий вплив на подальшу долю команд.

Група "А"

У другому турі зустрілися команди НВК №26 (Рівне) та ЗОШ №27 (Чернівці). Це був поєдинок двох рівних команд. Основна боротьба точилася в центрі поля. Обидві команди реально претендували на перемогу в групових змаганнях.

Але два тайми боротьби не принесли успіху жодній з них. Матч завершився внічию 0:0.

У матчі між командами ЗОШ №2 (Теребовля) та ЗОШ №14 (Житомир) перевага була на боці теребовлян, і вони заслужено перемогли з рахунком 3:0.

Долю переможця групи "А" вирішував третій тур. Команда з Рівного перемогла житомирську команду – 1:0, а господарі змагань перемогли команду міста Теребовля – 1:0.

Переможцем групи "А" стала команда ЗОШ №27 (Чернівці). У господарів краща кількість забитих м’ячів над рівненськими школярами. Вони другі. Третє місце посіли учні з Теребовлі, четверте – житомиряни.

Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola: на чернівецькому стадіоні Буковина головний приз розіграють господарі і дніпряни
Фотоколаж Миколи Моторного

Група "Б"

У другому турі команда ЗОШ №14 (Дніпро) з рахунком 2:0 перемогла команду НВК №1 (Роздільна), а хлопці з команди ЗОШ №6 міста Куп’янська з рахунком 4:0 перемогли вінничан.

У третьому турі матч команд Куп’янська та Дніпра завершився внічию 0:0, а вінницька ЗОШ №6 розгромила хлопців з Роздільної – 8:1.

У групі "Б" переможцями стали учні ЗОШ №142 (Дніпро), друге місце посіли футболісти Куп’янська, третє – вінничани, четверте – НВК №1 (Роздільна).

26 серпня на стадіоні "Буковина" відбудуться стикові матчі, де визначаться переможці і призери змагань.

КАЛЕНДАР і ТУРНІРНІ ТАБЛИЦІ змагань – за цим посиланням.