Новини :: Шкіряний м’яч

Шкіряний м’яч

Полонне та Володимир-Волинський - переможці "Шкіряного м'яча - Кубку Кока-Кола"

Полонне та Володимир-Волинський - переможці "Шкіряного м'яча - Кубку Кока-Кола"

Переможцями Всеукраїнського фіналу "Шкіряного м'яча - Кубку Кока-Кола" в своїх вікових групах стали представники Хмельниччини та Волині. Серед 11-річних перемогу святкували вихованці гімназії Полонного, а у віковій категорії 13-річних гравців кращими стали футболісти навчально-виховного комплексу № 3 з Володимира-Волинського.

У вирішальному матчі волиняни впевнено обіграли команду загальноосвітньої школи № 2 з Ямполя Вінницької області - 3:0. Драматичним виявився фінал серед наймолодших. Основний час між хмельниччанами та учнями НВК № 1 з Маріуполя не виявив переможця - 1:1 і все вирішилося в серії 9-метрових. Поталанило хлопчакам з Полонного - з рахунком 7:6 їм вдалося здобути таку жадану перемогу.

По закінченні змагань відбулося нагородження команд, які отримали від Федерації футболу України, Асоціації аматорського футболу, компанії "Кока-Кола Беверіджиз Україна" та клубу "Шкіряний м'яч" різноманітні призи, відзнаки, м'ячі та комплекти ігрової форми. Найкращі дитячі колективи були нагороджені кубками та медалями. Жоден із гравців 16 команд обох вікових груп не залишився без подарунків на згадку про фінал.

Особливий приз отримала команда Полонного від технічного спосора "Шкіряного м'яча" - компанії Адідас. Це поїздка на один із матчів національної збірної України.

Варто відзначити, що від імені "Шкіряного м'яча" всіх фіналістів вітали заслужені майстри українського футболу - Андрій Біба та Сергій Ребров, присутність якого викликала у дітлахів особливий інтерес. Ще перед початком нагородження юні футболісти оточили щільним колом свого кумира і жадали від нього числених автографів.

Тож "Шкіряний м'яч - Кубок Кока-Кола" 2009/2010 закінчився. Але вже в жовтні в загальноосвітніх школах України на старти змагань нового сезону знову вийдуть тисячі дитячих команд і за грою кращих з них наступного року можна буде спостерігати в Києві на фінальному турнірі.