Новини :: Шкіряний м’яч

Шкіряний м’яч

Відбулися матчі першого туру фінальних змагань "Шкіряний м'яч – Кубок Coca-Cola", що тривають в Івано-Франківську (ОНОВЛЕНО)

Відбулися матчі першого туру фінальних змагань "Шкіряний м'яч – Кубок Coca-Cola", що тривають в Івано-Франківську (ОНОВЛЕНО)

Всеукраїнські фінальні змагання з футболу
"Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola" U12

м. Івано-Франківськ

Стадіон «Хет-Трик Арена»

Результати матчів першого туру, що відбулися сьогодні, 13 червня:
 

Група А:

Гімназія № 46 м. Харків – ЗОШ № 3 м. Коростень – 1:3

ЗОШ № 10 м. Івано-Франківськ – ЗОШ № 24 м. Херсон – 2:2

Група Б:

ЗОШ № 35 м. Вінниця – Олександрійський колегіум – 4:0

ЗОШ № 10 м. Ніжин – ЗОШ № 25 м. Луцьк – 1:3
 

Матчі другого та третього турів відбудуться завтра, 14 червня.

Група А

2-й тур:

ЗОШ № 3 м. Коростень – ЗОШ № 24 м. Херсон – 2:0

Гімназія № 46 м. Харків – ЗОШ № 10 м. Івано-Франківськ – 1:2

3-й тур:

ЗОШ № 10 м. Івано-Франківськ – ЗОШ № 3 м. Коростень – 2:0

ЗОШ № 24 м. Херсон – гімназія № 46 м. Харків – 3:5

Група Б

2-й тур:

Олександрійський колегіум – ЗОШ № 25 м. Луцьк – 1:3

ЗОШ № 35 м. Вінниця – ЗОШ № 10 м. Ніжин – 2:0

3-й тур:

ЗОШ № 10 м. Ніжин – Олександрійський колегіум – 2:0

ЗОШ № 25 м. Луцьк – ЗОШ № 35 м. Вінниця – 1:0

Початок ігор о 9.30 на стадіоні «Хет-Трик Арена». Запрошуємо усіх шанувальників футболу завітати на стадіон та підтримати юних футболістів!

«Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» – всеукраїнський футбольний турнір серед шкільних команд, який проводиться Асоціацією аматорського футболу України спільно з Федерацією футболу України. Ці змагання організовуються у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України і входять до програм спортивно-масових заходів українських шкіл. Турнір є спадкоємцем всесоюзних змагань із футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч», які ведуть свою історію з 1965 року. Змагання на всеукраїнському рівні знову розпочалися у 1998 році. З того часу і до сьогодні турнір очолює ветеран київського «Динамо», кращий футболіст СРСР 1966 року, заслужений майстер спорту Андрій Біба.

Просування активного способу життя серед підлітків місцевих громад є головною метою турніру та важливою складовою соціальної відповідальності Компанії Кока-Кола в Україні, вагомим внеском у розвиток громад і організацію дозвілля юних українців. Тому з 2010 року світовий бренд Coca-Cola став Титульним спонсором «Шкіряного м’яча». Співпраця триває й нині. Це дало змогу значно підвищити загальний рівень змагань, привернути до них більший інтерес учасників та глядачів. Молодь отримує чудову нагоду для самореалізації та здійснення мрій.