Новини :: Шкіряний м’яч

Шкіряний м’яч

Міжнародний "Шкіряний м'яч" 2012 р. Львівські футболісти - бронзові призери

Міжнародний "Шкіряний м'яч" 2012 р. Львівські футболісти - бронзові призери

Львівські футболісти стали бронзовими призерами дитячої Ліги чемпіонів країн СНД.

Юні футболісти львівської школи №73 у матчі за третє місце прем'єрної Ліги чемпіонів "Шкіряний м'яч" країн СНД, який завершився у Санкт-Петербурзі, обіграли команду "Машинобудівник" з російського міста Тихорецьк Краснодарського краю – 3:2.

У матчі за третє місце зустрілися чемпіони клубу "Шкіряний м'яч" України і Росії. Львівські хлопці активно розпочали цей поєдинок і вже на шостій хвилині відзначився Сергій Валенко. На початку другого тайму Сергій записав другий гол на свій рахунок. Після цього українці знизили темп. Цим негайно скористалися російські хлопці і упродовж кількох хвилин відновили рівновагу. І знову за справу взявся Сергій Валенко, який за кілька хвилин до фінального свистка забив переможний м'яч.

Бронзовими призерами стали Богдан Пшиничка, Вадим Соколов, Юрій Подьо, Роман Толочко, Андріан Гнатів, Юрій Назаркевич, Віталій Микитин, Сергій Валенко, Маркіян Подола, Андрій Стефанишин, Юрій Іваночко, Юрій Завинський. Команду готували тренери Сергій Омельченко і Тарас Ткачик. Найкращим півзахисником прем'єрної Ліги чемпіонів клубу "Шкіряний м'яч" СНД визнано Сергія Валенка (львівська ЗОШ-73).

У фіналі бакинський "Нефтчі" обіграв нижегородське "Сузір'я" – 1:0.

Олександрійський "Аметист" у стиковому матчі завдав нищівної поразки білоруському "Мухавцю" з рахунком 14:0. Це – рекорд нинішньої Ліги чемпіонів клубу "Шкіряний м'яч". На жаль, у матчі за п'яте місце підопічні Андрія Тищенка програли казахстанському "Мерке" - 1:2 і фінішували шостими.

Микола Моторний (Санкт-Петербург).