Новини :: Турніри

Турніри

Другий місяць війни, другий місяць надії

Другий місяць війни, другий місяць надії

Шановні друзі!

Другий місяць триває героїчна оборона України проти загарбників у несправедливій, неспровокованій війні, де наші захисники мужньо обороняють терени батьківщини.

Футбол України на паузі - призупинені всі змагання, багато хто з футболістів, тренерів і персоналу футбольних клубів стоїть на захисті вітчизни, взявши зброю до рук.

У цей час, коли відстоюється Незалежність України, ми висловлюємо вдячність футбольній громаді за єдність і мужність перед страшними випробуваннями, які постали перед нашою державою. Віримо, що перемогою завершиться Вітчизняна війна, а далі настане відродження нашої батьківщини, і футбол також буде тут - іти поруч із мирним життям, стане розрадою та захопленням і для старших, і для молодших.

Наші думки в цей час поруч із героїчними Маріуполем, Харковом, Охтиркою, Бучею, Ірпенем, Гостомелем, Бородянкою, Ізюмом та іншими сплюндрованими містами та селами вітчизни. Ми все відбудуємо, дай тільки, Боже, миру та перемоги нашій вітчизні!

І буде футбол, і буде майбутнє, треба тільки спільно працювати всім заради наближення перемоги та відродження нашої батьківщини!