Новини :: Турніри

Турніри

ААФУ виступила співорганізатором дитячого футбольного турніру на Прикарпатті

ААФУ виступила співорганізатором дитячого футбольного турніру на Прикарпатті

Асоціація аматорського футболу України підтримала ініціативу з проведення дитячого турніру в Івано-Франківській області.

Під час шкільних канікул в місті Коломия відбувся дитячий турнір "Престиж" серед гравців 2002-2003 року народження. У змаганнях взяли участь 6 команд. Три з них представляли місто: ЗОСШ №1, ФК "Карпати" та ДЮСШ №1, а ще три Коломийський район - Печеніжин, Велика Кам'янку та Турку.

Спочатку команди були розбиті на дві групи, де зіграли в одноколовому турнірі. Після чого в залежності від місць, які вони посіли, зустрічалися між собою в стикових матчах. Бронзові нагороди здобули гравці з смт. Печеніжин, які в поєдинку за третє місце перемогли дитячу команду коломийських "Карпат". А у фінальному матчі зійшлися двоє представників міста над Прутом - учні ЗОСШ №1 та футболісти ДЮСШ №1. Більш досвідчені представники спортивної школи змогли перемогти своїх суперників з рахунком 2:1.

Але цього дня не було переможців та переможених, адже на кожну команду очікували приємні несподіванки, про які подбали організатори турніру. Окрім ААФУ це - Дніпропетровська громадська організація "Престиж", ФК "Шахтар", Коломийські районна та міська Федерації футболу та Коломийська міськрада.

Медіа-партнерами змагань виступили сайти Sport.if.ua та UA-футбол.