Новини :: Турніри

Турніри

Завершився черговий турнір пам'яті Петра Безносенка

Завершився черговий турнір пам'яті Петра Безносенка

Третій рік поспіль напередодні нового футбольного сезону в м. Каховці відбувся всеукраїнський турнір з футболу, присвячений пам'яті Заслуженого тренера України Петра Безносенка.

Петро Іванович Безносенко (пішов з життя у 2007 році у віці 84 років) – видатна людина, відповідальний працівник Асоціації аматорського футболу, нагороджений відзнакою УЄФА за особистий внесок у розвиток футболу, фронтовик. Працюючи у ААФУ Петро Безносенко був частим гостем у місті Каховці під час проведення різноманітних футбольних змагань всеукраїнського рівня серед дорослих і дітей.

Учасниками турніру, організованого Асоціацією аматорського футболу України спільно з Каховською міською радою та при підтримці ВАТ "КЗЕСО", стали п'ять команд: СК "Каховка", ФК "Енергія" (Н.Каховка), "Таврія" (Н.Каховка), "Олком" (Мелітополь) та "Колос" (Хлібодарівка Каховського району). Матчі змагань проходили з 23 по 28 березня 2010 року на каховських стадіонах "Олімпійський" та "Авангард".

Швидко промайнули шість ігрових днів турніру. Вболівальники, які скучили за великим футболом, побачили десять видовищних футбольних поєдинків.

Турнір став для його учасників відмінним етапом підготовки до нового футбольного сезону.

У підсумку переможцем турніру пам'яті Петра Безносенка 2010 року вперше стала команда "Енергія" (Н.Каховка). На другому місці завершили змагання футболісти мелітопольського "Олкома". Третіми фінішували футболісти новокаховської "Таврії".

На церемонії нагородження, яка проходила на стадіоні "Олімпійський", футболістів привітали каховський міський голова Олександр Карасевич та відповідальний секретар ААФУ Сергій Загоруйко і вручили командам-призерам від імені організаторів почесні Кубки та дипломами.

Підсумкова таблиця

1. "Енергія" (Нова Каховка) - 10 очок

2. "ОЛКОМ" (Мелітополь) - 8

3. "Таврія" (Нова Каховка) - 6

4. "Колос" (Хлібодарівка) - 4

5. СК "Каховка" - 0