Новини :: Турніри

Турніри

У Лубнах відбулися Всеукраїнські футбольні змагання "Кубок Андрія Біби" серед школярів і "Кубок "Юність Посулля" серед студентів

У Лубнах відбулися Всеукраїнські футбольні змагання "Кубок Андрія Біби" серед школярів і "Кубок "Юність Посулля" серед студентів

У Лубнах відбулися всеукраїнські футбольні змагання "Кубок Андрія Біби" серед школярів і "Кубок "Юність Посулля" серед студентів

13 вересня в Лубенському лісотехнічному коледжі відбувся традиційний Всеукраїнський Олімпійський день. Школярі і студенти Полтавської, Черкаської, Житомирської областей та міста Києва розіграли футбольні Кубок Андрія Біби та Кубок "Юність Посулля" відповідно. Визначилися чемпіони шахового фестивалю.

1

2

Та найголовніша подія дня – Олімпійський урок за участю понад 500 юнаків і дівчат Посульського краю. Гостями Олімпійського уроку були легендарний український футболіст Андрій Біба та Олександр Каденко – перший віце-президент Асоціації аматорського футболу. Нам не вистачило навіть двох годин, щоб відповісти на всі запитання юних олімпійців. Домовилися знову зустрітися й продовжити футбольну тему Олімпійського уроку.

Чітка організація змагань. Великий уболівальницький загал. І, звичайно, футбол високого ґатунку у виконанні школярів і студентів. У фіналі Кубка Андрія Біби зустрілися команди Засульської гімназії і Лубенської ЗОШ-6. Забивши в кожному таймі по м’ячу, головний приз здобули засульскі гімназисти.

3

Драматично проходив фінальний матч між студентами Національного університету біоресурсів і природокористування України та смілянського "Явора". Студенти з Черкащини першими відкрили рахунок, але не зуміли втримати перевагу, пропустивши два м’ячі. Кубок "Юність Посулля" вирушив до Києва.

4

5

6
Володарі Кубку Юність Посулля – команда НУБіП

7

Завдяки підтримці НОК України, Федерації футболу України, Асоціації аматорського футболу України, Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України всі учасники отримали різноманітні нагороди і подарунки.

Усім дякуємо за підтримку!

Вітальні листи учасникам змагань надіслали президент НОК України Сергій Бубка і голова Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Вадим Стеценко.

Оргкомітет змагань висловлює усім щиросердну подяку. До зустрічі у 2019 році!!!

   Микола Моторний, заслужений журналіст України.

8

9

11