Новини :: Участь у Кубку України

Демня проходить Дніпро, Чайка поступається Руху

Демня проходить Дніпро, Чайка поступається Руху

9-10 липня відбулися матчі першого попереднього етапу Кубку України з футболу сезону 2017/18 років. За трофей розпочали боротьбу багато команд, які ще так давно виступали в розіграші Чемпіонату та Кубку України серед аматорів, а зараз є міцними горішками в Другій та навіть Першій лігах.

Згідно регламенту турніру участь в Кубку України беруть обоє фіналістів аматорського турніру. Цьогоріч ними стали володар трофею – "Чайка" з Петропавлівської Борщагівки та фіналіст – СКК "Демня" з Львівщини.

Суперником команди з Київщини став винниківський "Рух" (Чемпіон України серед аматорів 2014 року), який цього сезону дебютуватиме в першому дивізіоні. Як не намагалася "Чайка" нав’язати боротьбу супернику на рідній "Козак Арені" та все ж перемогу з рахунком 2:0 святкували гості.

Демня проходить Дніпро, Чайка поступається Руху

А от на Львівщину завітав клуб, який не так давно грав у фіналі Ліги Європи. І не хай "Дніпро" вже не те, що колись, але це все таки професіональна команда і ця зустріч назавжди увійде в історію демнянського футболу. 

СКК Демня  – Дніпро – 2:1 (е.т.)
Голы: Барабаш, 34, Демків, 110 – Піддубний, 77

Демня: Крашевський, Яремчук, Слука, Гусак, Самолюк, Дорошенко, Панченко, Барабаш (Терлецький, 71), Писько (Покладок, 46), Демків, Шептицький (Кухарський, 61)

Запасні: Кирик, Котовенко, Войтович, Кіт-Копиляк. 

Старший тренер: Юрій Войтович.

На другому попередньому етапі Кубку України до переможців приєднаються інші команди першого дивізіону. Матчі відбудуться 26 липня.