Новини :: Участь у Кубку України

СК "Берегвідейк" та ФК "Слов'янськ" - учасники національного Кубка

СК "Берегвідейк" та ФК "Слов'янськ" - учасники національного Кубка

"Жереб кинуто"

Сьогодні у приміщенні Професіональної футбольної ліги України відбулося жеребкування першого попереднього етапу національного Кубку України сезону 2011/2012, матчі якого відбудуться 16 липня.

Серед учасників турніру є й двоє представників аматорського футболу - СК "Берегвідейк" (Берегове), володар Кубку України серед аматорських команд 2010 року та фіналіст Кубку - ФК "Словхліб" (Слов'янськ).

За підсумками жеребкування, участь у якому приймав перший віце-президент ААФУ Олександр Каденко, закарпатський "Берегвідейк" прийме вдома херсонський "Кристал", а до Слов'янська Донецької області завітають "Житичі" з Житомира. Однак остання гра може й не відбутися, оскільки "Житичі" ще не пройшли процедуру атестування до участі у змаганнях серед професіональних команд. Остаточно дане питання вирішиться 12 липня.

Нагадаємо також, що господарем поля на всіх етапах є команда, яка виступає в лізі, нижчій за рангом, тому, у випадку успішних виступів, всі свої подальші матчі аматорські команди проводитимуть на домашніх аренах.

Обидва матчі розпочнуться 16 липня о 17.00.