Новини :: Участь у Кубку України

Аматори зустрінуться з Прем'єр-лігою

Аматори зустрінуться з Прем'єр-лігою

За підсумками сьогоднішнього жеребкування кращі аматорські кубкові бійці 2010 року - "Берегвідейк" з Берегового та "Словхліб" зі Слов'янська отримали у суперники по 1/16 Кубка України представників Прем'єр-ліги.

21 вересня "Берегвідейк" зустрінеться з бронзовим призером чемпіонату України - харківським "Металістом", а до Слов'янська завітає луганська "Зоря".

Нагадаємо, що на шляху до 1/16 берегівці з однаковим рахунком 1:0 перемогли херсонський "Кристал" та охтирський "Нафтовик-Укрнафту", а слов'янці, також 1:0 - ФК "Одеса".

Очевидно, що обом аматорським колективам випав не найкращий жереб, але й перед матчами другого попереднього етапу з представниками першої ліги багато хто вважав, що аматори припинять участь у турнірі вже на цьому етапі.

Навряд чи на "Металіст" із "Зорею" чекає легка прогулянка. Минулого сезону луцькій "Волині" довелося докласти значних зусиль аби пройти в 1/16 володарів аматорського Кубка-2009 - "Карпати" з Яремчі. Остаточний рахунок був тоді 5:4 на користь команди Віталія Кварцяного, це при тому, що після першого тайму волиняни "горіли" 0:3. А в попередніх етапах гіркоту поразок в Яремчі відчули рівненський "Верес" та МФК "Миколаїв".

Решта пар 1/16

"Кремінь" Кременчук – "Динамо" Київ

"Суми" Суми – "Зірка" Кіровоград

"ФК Полтава" Полтава – "Карпати" Львів

"Шахтар" Свердловськ – "Шахтар" Донецьк

"Металург" Запоріжжя – "Говерла-Закарпаття" Ужгород

МФК "Миколаїв" – "Ворскла" Полтава

"Металург" Донецьк – "Таврія" Сімферополь

"Арсенал" Київ – ПФК "Олександрія" Олександрія

"Буковина" Чернівці – "Оболонь" Київ

"Титан" Армянськ – "Дніпро" Дніпропетровськ

"Волинь" Луцьк – "Іллічівець" Маріуполь

"Арсенал" Біла Церква – "Кривбас" Кривий Ріг

"Сталь" Дніпродзержинськ – "Севастополь" Севастополь

"Енергетик" Бурштин – "Чорноморець" Одеса