Новини :: Виконавчий комітет

Відбувся підсумковий Виконком ААФУ

Відбувся підсумковий Виконком ААФУ

По закінченню змагального сезону традиційно відбулося засідання Виконавчого комітету Асоціації, на якому були підведені підсумки сезону, що минув та розглянуті питання діяльності ААФУ в 2012 році.

Президент Асоціації Федір Шпиг відзначив високий рівень організації та проведення дитячих змагань "Шкіряного м'яча" в 2011 році. Чотири фінали турніру відбулися у великих містах України і стали справжнім святом і для юних футболістів і для уболівальників.

Найбільшу аудиторію зібрав фінал Кубку націй Данон (U-11) в Донецьку на "Донбас-Арені" - понад 6000 глядачів. Цікавими були й фінали "Шкіряного м'яча - Кубку Кока-Кола": в Луганську (U-12), в Києві (U-13) та Львові (U-14). На Луганщині змагання тривали на полях СК "Зоря", у Києві на полі НТЦ ім. В. Баннікова, у Львові на СКА.

У VIII Кубку регіонів УЄФА 2012/2013 Україну представлятиме чемпіон-2011 - ФК "Нове Життя" з Андріївки Полтавської області. Команда впевнено здобула золоті медалі цього сезону та перемогла у матчі за Суперкубок володаря Кубку-2011 - ФК "Бучу" з Київщини.

Саме бучанці та ФК "Гвардієць" з кримського селища Гвардійське Сімферопольського району представлятимуть аматорів у розіграші національної Чаші сезону 2012/2013.

Рішення Виконкому ААФУ від 29.11.2011

І. Про підведення підсумків Всеукраїнських змагань з футболу "Шкіряний м'яч – Кубок Кока-Кола" 2010/2011.

Заслухавши інформацію:

ВИРІШИЛИ:

1. Затвердити підсумки Всеукраїнських змагань з футболу на призи клубу "Шкіряний м'яч – Кубок Кока-Кола" 2010/2011 (додаються).

2. Рекомендувати головам регіональних федерацій футболу звернути увагу на достовірність інформації, що надається в заявковій документації для участі у Всеукраїнських зональних змаганнях.

ІІ. Про місця і терміни проведення Всеукраїнських зональних та фінальних змагань "Шкіряний м'яч – Кубок Кока-Кола", "Кубок націй Данон" 2011/2012.

Заслухавши інформацію

ВИРІШИЛИ:

1. Затвердити терміни проведення Всеукраїнських зональних змагань "Шкіряний м'яч – Кубок Кока-Кола" 2011/2012:

- U – 12 - 10-15 травня 2012 р.;

- U – 13 - 16-20 травня 2012 р.;

- U – 14 - 21-25 травня 2012 р.

2. Провести Всеукраїнські фінальні змагання "Шкіряний м'яч – Кубок Кока-Кола" 2011/2012 у трьох вікових групах (U-12, U-13, U-14) у м. Біла Церква Київської області у терміни з 2 по 5 червня 2012 р.

3. До 10 березня 2012 р. створити оргкомітет з організації та проведення Всеукраїнських фінальних змагань "Шкіряний м'яч – Кубок Кока-Кола" 2011/2012 у м. Біла Церква (за участю представників ААФУ, Київської обласної федерації футболу та місцевих органів державної влади).

4. Затвердити терміни проведення Всеукраїнських зональних змагань "Кубок Націй Данон" 2011/2012 (U-11): 26 травня – 2 червня 2012 р.

5. Надати (за згодою) право проведення Всеукраїнських зональних змагань "Кубок націй Данон" (U-11) 2011/2012 містам: Чернівці, Кіровоград, Кременчук, Донецьк, Чернігів, Луцьк, Сімферополь.

ІІІ. Про підведення підсумків чемпіонату і розіграшу Кубка України з футболу серед аматорських команд 2011 року.

Заслухавши інформацію:

ВИРІШИЛИ:

1. Затвердити підсумки чемпіонату та розіграшу Кубка України з футболу серед аматорських команд 2011 року.

IV. Про проведення чемпіонату України з футболу серед аматорських команд у 2012 році.

Заслухавши інформацію

ВИРІШИЛИ:

1. Довести до відому аматорських футбольних клубів (команд) проект Регламенту чемпіонату та розіграшу Кубку України з футболу серед аматорських команд 2012 р.

2. Провести на протязі січня–лютого 2012 року регіональні наради з регіональними федераціями футболу, провідними аматорськими футбольними клубами (командами) регіонів щодо формату та системи проведення чемпіонату і розіграшу Кубка у 2012 році.

3. Просити голів регіональних федерацій футболу активізувати роботу по залученню провідних аматорських команд регіонів до участі у чемпіонаті та розіграші Кубка України з футболу серед аматорських команд 2012 р.

4. До 15 грудня 2012 р. направити до Виконкому ФФУ лист-звернення щодо необхідності дотримання норм Регламентів змагань ПФЛ України та ААФУ щодо допуску аматорських команд до участі в першості України з футболу серед команд ІІ Професіональної ліги.

5. До 1 лютого створити робочу групу за участю представників Виконкому ААФУ та адміністрації ПФЛ України з метою розроблення механізму компенсації професіональними футбольними клубами аматорським футбольним клубам (командам) за підготовку футболістів, незалежно від їхнього віку.

6. Доручити членам Виконкому ААФУ Гайворонському І.Г., Дяченку А.М., Грисьо Я.А., підняти питання щодо вищевказаного на найближчому Виконкомі ФФУ.

V. Про подання заявки, підготовку до участі у відбірному турнірі VIII розіграшу Кубка регіонів УЄФА 2012-2013 рр.

Заслухавши інформацію

ВИРІШИЛИ:

1. Рекомендувати для участі у змаганнях VIII розіграшу Кубка регіонів УЄФА 2012-2013 рр. команду "Нове життя" (Полтавської області).

2. Довести до відому керівництва Полтавської обласної федерації футболу та керівництва ФК "Нове Життя" Регламент турніру і вимоги щодо заявки гравців для участі у змаганнях.

3. Адміністрації ААФУ після отримання результатів жеребкування та місця і термінів проведення відбірного турніру з УЄФА, розробити та погодити з керівниками регіональної федерації і футбольної команди план підготовки до участі у VIIІ Кубку регіонів УЄФА 2012/2013.

VI. Про підведення підсумків участі регіональних федерацій футболу у змаганнях ААФУ в 2011 році.

Заслухавши інформацію

ВИРІШИЛИ:

1. Затвердити підсумки участі регіональних федерацій футболу у Всеукраїнських змаганнях Асоціації аматорського футболу України в 2011 р. (додаються).

2. Відзначити регіональні федерації футболу:

за І місце – Київську ОФФ;

за ІІ місце – ФФ Львівської обл.;

за ІІІ місце – Херсонську ОФФ;,

Почесною грамотою ААФУ та комплектом ігрової форми для вручення команді-переможниці обласних фінальних змагань "Шкіряний м'яч – Кубок Кока-Кола" в одній з вікових груп під час церемонії нагородження.

3. До 1 березня 2012 р., спільно з регіональними федераціями футболу, розробити проект положення про конкурс ААФУ з визначення кращих регіональних федерацій футболу з розвитку аматорського футболу (з урахуванням співвідношення кількості команд-учасниць обласних, міських та районних першостей до кількості населення даного регіону).

4. До 1 березня 2012 р., спільно з Федерацією футболу України та Державною службою молоді та спорту України, підготували лист-звернення до голів обласних державних адміністрацій та виконавчих комітетів міських рад, команди яких не представлені у змаганнях Асоціації, з пропозицією посприяти участі переможців своїх регіонів у чемпіонаті ААФУ. Довести до їхнього відому підсумки Всеукраїнських змагань ААФУ.

VII. Про затвердження календаря спортивно-масових заходів Асоціації аматорського футболу України на 2012 рік.

Заслухавши інформацію

ВИРІШИЛИ:

1. Затвердити календар спортивно-масових заходів Асоціації аматорського футболу України на 2012 рік (додається).

2. Довести календар спортивно-масових заходів до відому регіональних федерацій футболу та аматорських футбольних клубів (команд).

VIII. Про затвердження Регламентів змагань ААФУ на 2012 рік.

Заслухавши інформацію

ВИРІШИЛИ:

1. Затвердити Положення про проведення змагань з міні-футболу "Граємо за Україну разом!" 2012 р.

2. Затвердити Положення про Турнір пам'яті Заслуженого тренера України П.І. Безносенка 2012 р.

3. Затвердити проект Регламенту чемпіонату і розіграшу Кубку України з футболу серед аматорських команд 2012 р.

4. Надати остаточну редакцію Регламенту чемпіонату і розіграшу Кубку в адміністрацію ФФУ для затвердження Виконкомом ФФУ.

IX. Про підведення підсумків і проведення нагородження призерів Всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів "Світ аматорського футболу – 2011".

Заслухавши інформацію

ВИРІШИЛИ:

1. До 20 грудня 2011 року підвести підсумки конкурсу серед спортивних журналістів "Світ аматорського футболу – 2011" (додається).

2. Провести нагородження переможців і призерів конкурсу у першій декаді лютого 2012 року.

Контроль за виконанням рішення покласти на першого віце-президента ААФУ Каденка О.В.

Президент ААФУ Ф.І. Шпиг