Новини :: Чемпіонат ААФУ

Чемпіонат ААФУ

ААФУ: покер Гладкого в матчі з Агроном, Зірка переграла Олімпію

ААФУ: покер Гладкого в матчі з Агроном, Зірка переграла Олімпію

Група 1 – 8-й тур

неділя, 8 жовтня

Сокіл (Михайлівка-Рубежівка) - Марамуреш (Нижня Апша) - 0:4 (0:2)

Голи: Гончаров, 25, Зінаков, 27 (пен.), 59, Проскура, 72

Сокіл: Колос, Ємельянов, Д.Панченко, Андрейчіков©, Шевчук (Пресняк, 76), Шишкін (Доніч, 80), Мельничук (Зозуля, 76), Валага (Байдалук, 46), Ільченко (Тамоян, 70), Паша (Коба, 59), Набільський (Заїка, 46). Запасний: Сидоренко. Головний тренер: Олег Самченко.

Марамуреш: Логовський, Степанчук (Ваврик, 90), Басовський, Ільчук©, Проскура, Похил (Брусенцев, 67), А.Панченко, Ульянко (Кирпичов, 90), Боднарук (Козак, 54), Зінаков (Овсянніков, 62), Гончаров. Запасний: Третяк. Головний тренер: Сергій Зайцев.

14:00; 08.10.2023. Михайлівка-Рубежівка. Стадіон "Шкільний". Поле 4; +8С

Суддя: Дубина Ростислав (Дніпро)

Попередження: Зінаков, 13, Ємельянов, 19, Боднарук, 50, Ульянко, 88

Шість очок у гостей, чотири – у господарів. Цей матч міг стати переломним для Сокола, і спершу дійсно дещо виходило попереду. Якби не воротар Марамуреша Логовський і захисники, в дебюті були певні можливості відкривати рахунок у Набільського, Паші, Ільченка. Небезпечно було після стандартів, які, як завжди, гостро виконував Ємельянов. Але коли Марамуреш реалізував чи не перший свій реально розіграний момент, гра перевернулася на його користь.

0:1 – у простій ситуації Зінаков на чужій половині перехопив м’яча й дав розрізну на Гончарова, Володимир вискочив на воротаря, обіграв його й повз оборонця забив у незахищені ворота.

0:2 – захисник Шевчук, намагаючись передачу з правого флангу, зрикошетив м’яча собі в руку. Пенальті впевнено реалізував Руслан Зінаков, який починав з глибини цю атаку.

0:3 – Проскура на чужій половині поля зіграв на перехопленні й віддав своєчасний пас на Зінакова, Руслан з лінії карного майданчика лівою ногою направив м’яча повз воротаря.

0:4 – Дмитро Проскура, розігравшись із Козаком на лівому фланзі, змістився у центр і метрів із 15-ти по діагоналі запустив м’яча в дальній кут на виконання.

Герой матчу: Руслан Зінаков (Марамуреш)

Перші три голи – за його безпосередньої участі (два голи та асист).

https://www.youtube.com/watch?v=T2nfqByEqt0

Куликів-Юність - Агрон (Великі Гаї) - 4:0 (2:0)

Голи: Гладкий, 14, 33, 55, 59

Куликів-Юність: Данкович, О.Савошко, Дещиця, В.Білий© (Грось, 85), Береза (Дмитрух, 85), В.Савошко (Шарабура, 71), Іваночко (Яворський, 63), Юськевич (Панасюк, 46), Патуляк (Войтович, 75), Малецький (Пиріг, 89), Гладкий. Запасні: Денега, Либик. Головний тренер: Богдан Костик.

Агрон: Рогаль, Соколовський, Олексюк, Данилюк, Скакун, Кохман (Стриєшин, 71), Пришнівський (Луцик, 71), Червонецький (Семенець, 71), Білик©, Гром'як (Мельник, 71), Процик (Софінський, 80). Запасні: Мазур, Ковалик. Головний тренер: Сергій Богородіченко.

14:00; 08.10.2023. Куликів. Стадіон "Арена Куликів". Поле 3; +10С

Суддя: Шевчук Андрій (Волинська обл.)

Попередження: Данилюк, 11, Червонецький, 45, Гром'як, 49, Олексюк, 61, В.Савошко, 62

Головний переслідувач завітав у гості до лідера, і, якщо чесно, в Агрона були свої козирі. Це добре зіграна команда, де більшість гравців має досвід виступів на професіональному рівні. А такі футболісти, як Червонецький, Гром’як, Скакун, в своїй оптимальній формі завжди входять у число найкращих гравців Аматорського чемпіонату України з футболу. Проте насправді об’єднана команда Куликів-Юність довела свою перевагу в цьому сезоні, з розгромним рахунком вигравши центральний матч туру. Соло виконав вихованець Карпат, колишній нападник Скали (Стрий), Поділля (Хмельницький), ФК Львів і низки інших клубів.

1:0 – атака, яку на 14-й хвилині започаткував із глибини Малецький, розвивалася через лівий фланг. Туди підключився Іваночко, елегантно оминув суперника й правою ногою відпасував вздовж карного майданчика на Гладкого, а Володимир тут же лівою ногою пробив під поперечину.

2:0 – тепер уже подачу Берези з лівого флангу Гладкий замкнув головою.

3:0 – Гладкий стартував на довгий пас Берези, розхитав на переступах оборонця Данилюка та на виконання пробив правою ногою в дальній кут.

4:0 – гості в центрі поля збили В.Савошка, Іваночко блискавично розіграв цей стандарт пасом на хід Патуляку, чий простріл з лівого флангу в один дотик замкнув Гладкий. Фантастичний виступ Володимира, який самотужки закрив цей матч із суперником, який об’єктивно був спроможним створити труднощі та скоротити відставання від першого місця.

Герой матчу: Володимир Гладкий (Куликів-Юність)

Чотири голи в центральному матчі туру – коментарі зайві.

https://www.youtube.com/watch?v=Qhky1Yo2CuE

Подоляни (Тернопіль) - Фенікс (Підмонастир) - 1:2 (1:0)

Голи: Мальський, 43 - Яворський, 78, Залога, 89

Подоляни: Чубак, Фриз, Царюк (Бугера, 65), Васильченко, Ткачик, Мальський, Мацієвський©, Трух, Бутенко, Жуміга, Дячинський. Запасні: Кривий, Божко, Співак, Максимець, Павлович, Падух. Головний тренер: Андрій Хоптовий.

Фенікс: Малоїд, Куртяк, Янчак©, Яців, Фещук, Залога, Яворський, Шишка, Сороколіт, Сидор (Задорожний, 90+1), Гнатів (Вільховий, 57). Запасні: Дяків, Шута, Ус, Заліпа. Головний тренер: Андрій Чіх.

14:00; 08.10.2023. Тернопіль. Стадіон "Футбольне поле №1". Поле 3; +10С

Суддя: Байдюк Микола (Чернівці)

Попередження: Янчак, 42, Жуміга, 79, Сидор, 85

Зустрічалися двоє новачків сезону, але є нюанс. Більшість гравців клубу Подоляни вже отримали досвід ААФУ в складі ФК Куликів у минулому сезоні, а Фенікс до початку повномасштабної фази великої війни грав у змаганнях. Звісно, за загальнокомандним досвідом підмонастирський колектив значно переважав господарів.

Тим не менш, Подоляни натхненно провели перший тайм і перед самою перервою забили в ворота Малоїда. Янчак зачепив на правому фланзі захисту Дячинського, Мальський, здалося, виконував подачу, проте м’яч оминув усіх і закрутився точно в сітку ‒ 1:0 на 43-й хвилині. Руслан записує на свій рахунок восьму результативну дію в шести матчах – п’ять голів і три асисти.

Після перерви Фенікс великі сили кинув на порятунок матчу. І ось Вільховий в ході атаки через правий фланг практично від лицьової лінії відпасував на Яворського, а Павло тут же з правої ноги пробив повз воротаря ‒ 1:1 на 78-й хвилині. Не виключено, що воротаря дезорієнтував рикошет. А на 89-й хвилині після кутового від Шишки м’яч відскочив до Залоги, так що Мар'ян з розвороту розстріляв ворота правою ногою ‒ 1:2. Обидва голи гості провели з практично ідентичних позицій неподалік кута воротарського майданчика.

Набравши 10 очок, Фенікс обігнав, зокрема, Подоляни й вийшов на друге місце.  

Герой матчу: Михайло Шишка (Фенікс)

Досвідчений півзахисник потужно відіграв у центрі поля, та ще й подав кутовий, після якого стався вирішальний гол.

https://www.youtube.com/watch?v=2tDWGsKwV8Y

СК Вільхівці - Пробій (Городенка) - 1:2 (1:1)

Голи: Хрієнко, 12 - Сондей, 18, Харук, 87

Вільхівці: Гумметов, Гаврилюк, Кучеренко, Ульянов©, Мілєсін, Цуркан (Клочан, 69), Минайленко, Кірєєв, Тищук, Лісовенко (Тимошенко, 46; Апіян, 82), Хрієнко (Куцин, 78). Запасні: Кіктенко, Маркевич, Бистрицький, Радченко, Шабадаш. Головний тренер: Сергій Дірявка.

Пробій: Семенів, Андрусяк, Р.Борисевич©, Вишиванюк, Сікач, Дриган (Харук, 78), Павлюк, В.Радульський, Сондей (Мордас, 73), Волошинович (Кукурудз, 61), Я.Пархуць. Запасні: Креховецький, В.Пархуць, Романчук. В.о. головного тренера: Володимир Борисевич.

15:00; 08.10.2023. Вільхівці. Стадіон "Арена-Парк". Поле 5; +15С

Суддя: Кошура Андрій (Чернівці)

Попередження: Павлюк, 33, Лісовенко, 45, Гаврилюк, 51, Цуркан, 63, Тимошенко, 75

Закарпатці приймали досвідченого суперника, де низка гравців пограли за Прикарпаття, багато виступали в УПЛ, пройшли школи Динамо, Дніпра та інших провідних вітчизняних клубів. Але вже в дебюті Дриган збив Минайленка, і СК Вільхівці заробили штрафний трішки лівіше від воріт метрів за 20 від цілі. Хрієнко хорошим обвідним ударом з правої ноги повз стінку впакував м’яча в дальній кут ‒ 1:0 на 12-й хвилині. Назар відзначився шостим голом у семи зустрічах.

Проте Пробій відігрався вже невдовзі. Після ауту на лівому фланзі Волошинович підключив Дригана, чию навісну подачу ударом головою замкнув Сондей ‒ 1:1. Іван, далеко не найвищий гравець на полі, забив третій м’яч у чотирьох проведених матчах. Надалі на полі йшла важка, напружена гра. Кожна з команд мала свої моменти та свої причини розраховувати на три очки в цьому матчі. В кінцівці гри саме гості з Івано-Франківщини змогли вирвати перемогу.

Було це так. Я.Пархуць вкинув аут на правому фланзі, Кукурудз коротким пасом підключив Харука, а от Руслан затіяв щось таке, чого явно не чекали СК Вільхівці. Півзахисник просунувся в центр вздовж лінії карного майданчика та лівою ногою поцілив у дальній кут ‒ 1:2. Голкіпер не міг своєчасно зреагувати, тому що огляд перекривали ноги одноклубників і суперників, а Харук пробив достатньо сильно та акцентовано, щоб досягти успіху. До слова, для Руслана це перший гол у чемпіонаті.

Другий гол гості провели на 87-й хвилині, і часу на реакцію та відіграш у вільхівчан просто не залишалося. Пробій вийшов на третє місце в групі завдяки цьому.

Герой матчу: Іван Сондей (Пробій)

Саме на цих досвідчених гравців розрахунок у клубу з Городенки, і коли вони – Сондей, Волошинович, Борисевич-молодший – на полі, це дає перевагу НК Пробій.

https://www.youtube.com/watch?v=ieckRNAABH8

субота, 7 жовтня

VIVAD (Романів) - Колос (Полонне) - 0:2 (0:1)

Голи: Федоров, 11, Скоцький, 77 (пен.)

VIVAD: Дворнін, Базь, Кучерчук© (Кужіль, 72), Мосійчук, Ващенко, Швець (Чорний, 80), Притуляк (Тарасюк, 46), Яворський, Вакула, Мазуренко (Демчик, 55), Березін (Федорчук, 52). Запасний: Синицький. Головний тренер: Віктор Чорний.

Колос: Фіяло, Наумець, Дерман (Морозов, 90+3), Носарєв©, Луцюк, Кошка, Брицький (Наконечний, 67), Кашперук, Федоров (Гордійчук, 67), Коляда (Семенюк, 89), Скоцький (Кір'ях, 84). Запасні: Омелянюк, Царьов. Головний тренер: Сергій Бадрак.

12:00; 07.10.2023. Романів. Стадіон "Центральний". Поле 4; +15С

Суддя: Мандзюк Іван (Тернопільська обл.)

Попередження: Притуляк, 45, Кашперук, 45, Федорчук, 56, Дворнін, 75

Вилучення: Кашперук, 74 (повторне попередження)

Перед звітним туром Колос із Хмельниччини опинився на незвично низькій для себе дев’ятій позиції. Навіть ураганна перемога 7:0 над ФАПФом не надто виправила положення – після трьох поразок поспіль полончани опинилися нижче за господарів і поступалися VIVAD’у одним очком.

Проте вже в дебюті матчу на Житомирщині гості повели в рахунку – допомогла позиційна атака, яку розігрували, починаючи ще з центральних оборонців. Коляда майже з центру поля закинув м’яча на хід Федорову, Антон прийняв, вийшов на воротаря та майстерно прокинув його правою ногою ‒ 0:1 на 11-й хвилині. Третій гол у трьох матчах для цього півзахисника в поточному чемпіонаті.

До честі господарів, вони довго тримали інтригу в матчі. Працював воротар Колоса Фіяло та його захисники. Відчувалася напруга. А тут ще й Кашперук в’їхав у центрі поля в ногу Базю, залишивши полончан у меншості. Колосу був конче потрібен другий гол, і вдалося його провести з пенальті. Стрімку багатоходівку розіграли Скоцький, Наконечний і Коляда. Останній з лівого флангу вискочив на голкіпера й прокинув його, так що Дворнін вимушений був його збивати. Хоча воротар господарів угадав напрям, куди пробивав Скоцький, Богдан з 11-метрової позначки ударом з правої ноги підняв м’яча й досягнув успіху ‒ 0:2. Четвертий гол у семи матчах для голеадора.

Набравши 10 очок, Колос повернувся в групу лідерів.

Герой матчу: Микола Коляда (Колос)

Досвідчений напівоборонець зробив результат цього матчу – розкішною передачею асистував Федорову під перший гол і заробив пенальті для Скоцького під друге взяття воріт.

https://www.youtube.com/watch?v=3KPHlbeoLxY

М

Команда

І

В

Н

П

М’ячі

О

1

Куликів-Юність (Куликів-Верхня/Нижня Білка, Львівська область)

7

7

0

0

20:2

21

2

↑2

Фенікс (Підмонастир, Львівська область)

8

4

1

3

11:11

13

3

↑2

Пробій (Городенка, Івано-Франківська область)

8

3

4

1

14:8

13

4

↑3

Марамуреш (Нижня Апша (Закарпатська область)

7

3

3

1

9:4

12

5

↓3

Агрон (Великі Гаї, Тернопільська область)

7

3

2

2

10:9

11

6

↓3

Подоляни (Тернопіль)

7

3

1

3

13:10

10

7

↑2

Колос (Полонне, Хмельницька область)

7

3

1

3

14:8

10

8

↓2

СК Вільхівці (Закарпатська область)

7

3

0

4

12:13

9

9

↓1

VIVAD (Романів, Житомирська область)

8

2

2

4

6:9

8

10

Сокіл (Михайлівка-Рубежівка, Київська область)

7

1

1

5

3:19

4

11

ФАПФ (Івано-Франківськ)

7

0

1

6

8:27

1

Група 2 – 8-й тур

неділя, 8 жовтня

Зірка (Кропивницький) - Олімпія (Савинці) - 2:1 (1:0)

Голи: Лобода, 18, Лопушенко, 50 – Каретник, 68

Зірка: Травкін, Мачелюк©, Бондар, Стаднік, Катеринка (Марценюк, 83), Кваша, Манастирний, Лопушенко, Холявко (Бурлаченко, 66), Нікулін (Палюх, 77), Лобода. Запасні: Нікітчук, Ткач, Філюшин, Ніколенко, Скляревський. Головний тренер: Самір Гасанов.

Олімпія: Тимофєєв, Бірюк (Тарганчук, 63), Малик, Богомаз©, Ковтун, Почернін, Пономаренко (Алєксєєнко, 63), Каретник, Фабунмі, Кошман (Бурляй, 46), Євтушенко (Насібулін, 75). Запасні: Костенко, Момот, Павлик, Ситник. Тренер: Олександр Безуглий.

13:00; 08.10.2023. Кропивницький. Стадіон "Зірка" імені С.Березкіна. Поле 4; +11С

Суддя: Поліщук Максим (Кривий Ріг)

Попередження: Каретник, 34, Кошман, 44, Кваша, 47, Почернін, 66, Бурлаченко, 77, Травкін, 90+3, Фабунмі, 90+3

Обидві команди вже досить давно виступають на всеукраїнському рівні, щоб розуміти сильні та слабкі сторони одна одної. І при цьому Зірка з її значно молодшим складом зуміла завдати поразки досвідченішій Олімпії. Ще до перерви кропивничани повели в рахунку. Прорив Нікуліна через правий фланг із порушенням правил зупинив центрхав Пономаренко. Після подачі Лопушенка захисники гостей не порозумілися між собою, зате на відскок зреагував нападник Лобода, який по центру воріт просто пробив з лівої ноги – 1:0 на 18-й хвилині. Вадим відзначається шостим голом у цьому чемпіонаті.

Відразу після перерви хорошу атаку розіграли господарі через правий фланг. Але підготовча робота Нікуліна та Мачелюка могла б минути марно, тому що першим на прострілі був захисник Бірюк. Йому б зіграти на виносі, проте прямо там, на лінії воротарського майданчика, в нього відібрав м’яча Холявко, а Лопушенко з набігу розстріляв ворота ‒ 2:0. Ігор, до речі, в поточному чемпіонаті ще не забивав.

У плани Олімпії не входила втрата очок у матчі з аутсайдером, але швидко забити не вдалося. Майже через 20 хвилин Бурляй заробив у боротьбі зі Стадніком надзвичайно перспективний штрафний – трішки лівіше від центру воріт за два кроки від лінії. Виконувати взявся екс-півзахисник першолігового СК Полтава Каретник, гравець із хорошою школою. Немов рукою, правою ногою він обігнув м’ячем стінку, і з рикошетом від штанги впакував його в сітку ‒ 2:1. Сергій приєднався до савинчан після початку сезону, в п’ятому матчі відкрив лік своїм голам.

То була 68 хвилина, проте врятувати матч Олімпія так і не змогла. Надійно відіграв Травкін, старалися уникати помилок оборонці. Зірка виграла другий поспіль матч і піднялася аж на четверте місце – найвище для себе в сезоні, паралельно обігнавши і савинчан.

Герой матчу: Ігор Лопушенко (Зірка)

Причетний до обох голів: у першому випадку подавав штрафний, у другому максимально використав секундну слабкість суперника в зоні перед воротами.

https://www.youtube.com/watch?v=wGk5AN7ST5k

субота, 7 жовтня

Атлет (Київ) - Нафтовик (Охтирка) - 0:0

Атлет: Комаренко, Крицький, Липовий©, Білозеров, Тищенко, Тарасов, Кавун (Мовчан, 59), Пресич, І.Мурашенко, Теймуров Фарман (Курагін, 88), Бабич. Запасні: Левченко, Бредельов, Лямін, Палій, Тумасов, Чернецький. Головний тренер: Дмитро Мурашенко.

Нафтовик: Шварц, Мряченко (Масло, 71), Покосенко, Сосєдко, Мигаль, Хомич (Васильєв, 58), Гончар (Грек, 89), Шаповаленко, Кісіль©, Васильченко, Якименко (Бабинін, 74). Запасні: Бірюк, Грабець, Плечій. Головний тренер: Віталій Бала.

12:00; 07.10.2023. Київ. Стадіон "Атлет". Поле 4 (шт.); +13С

Суддя: Грицай Владислав (Київська обл.)

Попередження: І.Мурашенко, 15, Тищенко, 17, Васильченко, 18, Мигаль, 28, Сосєдко, 31, Крицький, 40, Кісіль, 70

Вилучення: І.Мурашенко, 22 (повторне попередження), Сосєдко, 84 (повторне попередження)

Надзвичайно складним видався цей матч. По-перше, в гості до молодої команди Атлета приїхала міцна охтирська команда – кілька її гравців зі значним досвідом у Другій, а то й навіть Першій лігах серед професіоналів. По-друге, в дощовий день на штучному газоні кожен відскок мав значення – командам, а особливо воротарям, доводилося грати дуже обачно.

Вже в першій третині матчу кияни зазнали важкої втрати – І.Мурашенко у боротьбі пішов ногою в ногу Гончара, який приймав м’яча, і це була друга жовта картка для молодого півзахисника. В більшості Нафтовик відчутно загострив гру. Комаренко кілька разів реагував на випади Васильченка, Шаповаленка, Мигаля. А коли й воротар був би безсилим – капітан Атлету Липовий підстрахував його на лінії воріт. Удари Гончара та Покосенка прийняв на себе Андрій в одній атаці.

Наприкінці матчу суддя замість пенальті дав другу жовту захиснику (!) гостей Сосєдку – через більш як годину склади команд зрівнялися. Для охтирчан це означало погіршення шансів на переможний гол. Команди зіграли внічию на користь конкурентів.

Герой матчу: Максим Комаренко (Атлет)

Кілька разів по-справжньому виручив киян. Нічия з таким суперником, навіть вдома, ‒ це значне досягнення. Тим більше, граючи більше години в меншості.

https://www.youtube.com/watch?v=5MdUmKtWjz8

середа, 4 жовтня

Штурм (Іванків) - Пенуел (Кривий Ріг) - 2:0 (0:0)

Голи: Дитятьєв, 83, Хруль, 90+1

Штурм: Міхєєв, Нестеренко, Хачеріді (Дитятьєв, 46), Ічанський, Лящук, Любко, Димнич (Хруль, 70), Старгородський (Морозенко, 75), Шевчук©, Породько (Бриженко, 56), Лисенко (Рубльов, 64). Запасні: Погорілий, Петренко, Наконечний. Головний тренер: Володимир Бондаренко.

Пенуел: Гудаченко, Череватий©, Каюн, Остапенко (Шарков, 73), Паєвський (Чернуха, 86), Матко (Шкель, 73), Петруніч (Молчанов, 82), Писарєв (Бойко, 90+2), Мисляй (Носовський, 85), Лебедєв, Маціюк (Солонько, 61). Запасні: Бичко, Головко. Головний тренер: Олександр Зеленський.

12:00; 04.10.2023. Калинівка. Стадіон "Центральний". Поле 4; +19С

Суддя: Орендочка Владислав (Полтава)

Попередження: Паєвський, 43, Старгородський, 72, Хруль, 81, Писарєв, 82

Восьмий тур чемпіонату України серед аматорів розпочався з винесеного посеред тижня матчу Штурм – Пенуел. Протистояння чинного віце-чемпіона з новачком змагань несподівано отримало додатковий інтерес через останні придбання іванківців. Нагадаємо, Штурм дозаявив колишнього захисника збірної України та Динамо Євгена Хачеріді, а також екс-оборонця ПФК Львів Олексія Дитятьєва. При цьому керівництво клубу недвозначно натякнуло, що є ж іще Микола Морозюк і інші гучні імена без клубів:)

Що цікаво, Хачеріді відразу ж вийшов у стартовому складі в зв’язці з Ічанським у центрі захисту. Проте більшість подій відбувалася все ж біля воріт гостей. Добре працював воротар Гудаченко, самовіддано діяли захисники. Штурм ніяк не міг втілити в результат свою територіальну перевагу.

У другому таймі відбулася серія замін, і перша ж із них відбилася на результаті, хоча це була заміна в центрі захисту. На своєму правому фланзі криворіжанин Писарєв збив Бриженка, Любко подав цей віддалений штрафний, а високорослий Дитятьєв чітко переправив м’яча в сітку ‒ 1:0. Оце так дебют для Олексія! І далі було більше.

Не встигли гості відбитися після однієї атаки Штурму, коли воротар перевів на кутовий прицільний удар Шевчука під поперечину, як капітан іванківців подав від лівого прапорця, Дитятьєв у повітрі перевисів суперників і скинув на ближню штангу, де Хруль проштовхнув м’яча в ворота ‒ 2:0. У шести матчах у Дениса три результативних дії – два голи та один асист. Це була важка перемога, проте завдяки двом пізнім голам зі стандартів Штурм зробив заявку на третє місце за підсумками цього туру.

Герой матчу: Олексій Дитятьєв (Штурм)

Колишній оборонець Енергії, Кримтеплиці, Буковини, Олімпіка, Карпат, Ворскли, Львова та низки закордонних клубів просто зразково розпочав виступи в складі свого нового клубу! Дитятьєв, по-перше, надійно відіграв у захисті, замінивши Хачеріді, який довше перебував поза ігровим тонусом, а, по-друге, зробив великий вклад у перемогу Штурму з голом і асистом.

https://www.youtube.com/watch?v=3gGIqtw0vI8

М

Команда

І

В

Н

П

М’ячі

О

1

Титан (Одеса)

6

5

0

1

10:5

15

2

Нафтовик (Охтирка, Сумська область)

7

3

4

0

7:1

13

3

↑2

Штурм (Іванків, Київська область)

7

3

2

2

13:8

11

4

↑3

Зірка (Кропивницький)

7

3

0

4

9:15

9

5

↓2

Олімпія (Савинці, Полтавська область)

6

3

0

3

10:8

9

6

↓2

Агротех (Тишківка, Кіровоградська область)

6

2

2

2

17:6

8

7

↓1

Атлет (Київ)

7

2

2

3

11:9

8

8

Авангард (Лозова, Харківська область)

4

1

2

1

8:9

5

9

Пенуел (Кривий Ріг, Дніпропетровська область)

8

1

0

7

1:25

3

Показники по ААФУ загалом

Найкращі бомбардири:

Гравець

Команда

Голи

Пен.

Гладкий Володимир

Куликів-Юність

8

Лобода Вадим

Зірка (Кропивницький)

6

Хрієнко Назар

СК Вільхівці

6

Загальський Ігор

Агротех (Тишківка)

6

(4)

Мішуренко Олександр

Титан (Одеса)

5

Неледва Ігор

ФАПФ (Івано-Франківськ)

5

Мальський Руслан

Подоляни (Тернопіль)

5

(1)

Бабич Ростислав

Атлет (Київ)

4

Процик Назар

Агрон (Великі Гаї)

4

Скоцький Богдан

Колос (Полонне)

4

(1)

Гребенюк Кирило

Авангард (Лозова)

4

(2)

Найкращі асистенти:

Гравець

Команда

Паси

Загальський Ігор

Агротех (Тишківка)

4

Коляда Микола

Колос (Полонне)

4

Патуляк Віталій

Куликів-Юність

4

Білик Валентин

Агрон (Великі Гаї)

3

Береза Олег

Куликів-Юність

3

Козак Іван

Марамуреш (Нижня Апша)

3

Мальський Руслан

Подоляни (Тернопіль)

3

Павлюк Олег

Пробій (Городенка)

3

Холявко Руслан

Зірка (Кропивницький)

3

Юськевич Іван

Куликів-Юність

3

Найефективніші гол+пас:

Гравець

Команда

Гол+Пас

Голи

Паси

Загальський Ігор

Агротех (Тишківка)

10

6

4

Гладкий Володимир

Куликів-Юність

8

8

0

Мальський Руслан

Подоляни (Тернопіль)

8

5

3

Мішуренко Олександр

Титан (Одеса)

7

5

2

Лобода Вадим

Зірка (Кропивницький)

6

6

0

Хрієнко Назар

СК Вільхівці

6

6

0

Неледва Ігор

ФАПФ (Івано-Франківськ)

5

5

0

Скоцький Богдан

Колос (Полонне)

5

4

1

Яворський Тарас

Куликів-Юність

5

3

2

Коляда Микола

Колос (Полонне)

5

1

4

* * *

Всі підрахунки – Артур Валерко, SportArena.com