Новини :: Чемпіонат ААФУ

Чемпіонат ААФУ

ААФУ: Колос проти Колоса, Подоляни відіграли три голи, Олімпія здолала Штурм

ААФУ: Колос проти Колоса, Подоляни відіграли три голи, Олімпія здолала Штурм

Група 1 – 9-й тур 

  • субота, 21 жовтня 

ФАПФ (Івано-Франківськ) – VIVAD (Романів) – 2:3 (2:1) 

Голи: Неледва, 19, Пащак, 45+1 – Швець, 22, Борисевич, 62, 90+4 

ФАПФ: Кравець, Горинь©, Сморжанюк, Пицик, Равлюсь, Вад.Салій (Дем’яник, 82), Ківнюк, Максимів (Костишин, 86), Неледва, Пащак (Лазар, 46), Зборовський (Василів, 59). Запасні: Залізний, Панчак. Головний тренер: Володимир Салій. 

VIVAD: Дворнін, Кужіль, Кучерчук©, Базь, Березін, Мосійчук (Чорний, 86), Швець (Демчик, 57), Притуляк (Мазуренко, 46), Яворський (Тарасюк, 68), Борисевич, Вакула. Запасних не залишилося. Головний тренер: Віктор Чорний. 

13:00; 21.10.2023. Івано-Франківськ. Стадіон Академії НФК Ураган. Поле 4; +21С 

Суддя: Дубиківський Сергій (Київська) 

Попередження: Ківнюк, 27, Вад.Салій, 67, Березін, 67, Горинь, 68, Кравець, 90+4, Лазар, 90+4 

Важливий матч новачків дивізіону. Суттєвий вплив на всю нижню половину таблиці. Ось чому суперники видали настільки результативне та напружене протистояння. Спочатку господарі повели в рахунку. Вадим Салій підключив на правому фланзі Сморжанюка, чий простріл в один дотик замкнув Неледва ‒ 1:0. Для Ігоря це шостий гол у семи матчах. 

Втім, досвідчена команда з Житомирщини оперативно відігралася. Півзахисник Швець, який багато пограв у Першій лізі ПФЛ, розігрався з Яворським і замкнув його зворотну передачу з лівого флангу в один дотик ‒ 1:1. Для Дмитра це перший гол у поточній першості. Перед самою перервою ФАПФ повернув собі перевагу. Цього разу Вадим Салій перехопив м’яча в глибині поля та дав чудову діагональну передачу на Неледву, який головю скинув під удар Пащака – 2:1. Олександр-Іван також відкрив лік своїм голам у першості. 

Після перерви VIVAD здорово повернувся в гру. Взагалі після флангової передачі мав забивати Мазуренко, проте захисники кинулися під його удар. Зате відскоком сповна скористався Борисевич – 2:2 на добиванні. А вже в кінцівці цього напруженого протистояння настала розв’язка. Капітан гостей Кучерчук завалився на газон у боротьбі з Лазарем прямо перед карним майданчиком, і поки збиралася стінка, поки сперечалися стосовно краси падіння захисника, VIVAD відзначився одним із найбільш оригінальних розіграшів штрафних за цей сезон. Граючий головний тренер Чорний, який випустив себе на заміну 8 хвилинами раніше, замість удару дав низовий пас прямо в частокіл ніг, так що Борисевич опинився прямо перед воротарем. З правої ноги Віталій розважливо пробив у дальню «шістку» ‒ 2:3.  

Герой матчу: Віталій Борисевич (VIVAD) 

Дубль Борисевича приніс гостям вольову перемогу.  

Агрон (Великі Гаї) – СК Вільхівці – 2:2 (1:1) 

Голи: Гром’як, 40, 87 – Тищук, 5, Рогаль, 71 (а/г) 

Агрон: Рогаль, Соколовський, Олексюк, Стриєшин, Скакун, Кохман, Луцик (Мельник, 83), Білик© (Пришнівський, 59), Червонецький, Гром’як, Процик. Запасні: Ковалик, Семенець, Мазур, Павлусь, Софінський. Головний тренер: Сергій Богородіченко. 

Вільхівці: Кіктенко, Гаврилюк, Цуркан, Кучеренко, Ульянов©, Минайленко, Куцин (Лєсунов, 67), Клочан, Кірєєв (Тимошенко, 60), Тищук, Хрієнко (Апіян, 87). Запасні: Гумметов, Радченко, Маркевич. Головний тренер: Сергій Дірявка. 

14:00; 21.10.2023. Великі Гаї. Стадіон “Центральний”. Поле 3; +18С 

Суддя: Гординський Артем (Вінниця) 

Попередження: Олексюк, 33, Цуркан, 38, Луцик, 42, Кохман, 59, Гром’як, 90+2 

Вилучення: Кохман (АВГ), 89 – повторне попередження 

Агрон дещо відстав від лідерів і перемога над закарпатцями – дебютантами турніру могла б повернути його на друге місце. Проте підопічні Дірявки напрочуд гідно зіграли проти одного із старожилів турніру. Уже в дебюті після довгої діагоналі Куцин головою скинув м’яча з лівого краю на лінію карного майданчика на Тищука, Павло першим дотиком перекинув захисника, підробив м’яча та акуратно перекинув воротаря ‒ 0:1 на 5-й хвилині.  

Атаки господарів тривалий час не приносили успіху, аж поки Агрон не розіграв просту, в принципі, атаку через правий фланг. Подачу замикав Процик, але головою направив м’яча в дальню стійку. Зате Гром’як опинився першим на добиванні й буквально заніс м’яча в сітку ‒ 1:1. Здавалося, це успіх, який можна розвивати, проте в другому таймі СК Вільхівці показали себе. 

Далеко на лівому фланзі Хрієнко перехопив м’яча в суперника й був тут же перечіплений Луциком. Після подачі штрафного особливої небезпеки не було, проте від свого ж гравця м’яч відскочив у бік воротаря. Рогаль пішов у боротьбу й вийшло так, що кулаком зрізав м’яча в свої ворота ‒ 1:2. Цю прикрість виправити ще можна було – часу залишалося немало. Проте м’яч довго не йшов у ворота. 

Аж поки Процик не навісив із правого флангу, а воротар гостей невдало зіграв на виході, лише зачепивши м’яча кінчиками пальців. На дальній стійці Гром’як правою ногою тут же копнув у сітку ‒ 2:2. П’ятий гол у шести матчах для Тараса. Можливо, цей успіх можна було б розвинути, проте в кінцівці Агрон залишився в меншості. Кохман у боротьбі за м’яч на віддаленому фланзі відмахнувся від Цуркана, так що за другу жовту залишив господарів вдесятьох. Останній шанс підопічних Богородіченка вирвати перемогу – пізній штрафний, проте Кіктенко потягнув прекрасний низовий удар Скакуна, а суперечливий момент після кутового не призвів до пенальті. Нічия. 

Герой матчу: Павло Тищук (СК Вільхівці) 

Класний матч Гром’яка, проте його зусиль не вистачило для перемоги фаворита протистояння. А от Тищука варто відзначити. Він відкрив рахунок, а також подавав кутовий, після якого гості вдруге сенсаційно вийшли вперед. Значний успіх для дебютантів змагань.  

  • неділя, 22 жовтня 

Колос (Полонне) – Сокіл (Михайлівка-Рубежівка) – 1:0 (0:0) 

Гол: Брицький, 55 

Колос: Омелянюк (Фіяло, 31), Наумець, Жданов© (Дерман, 75), Носарєв, Луцюк, Кошка, Гордійчук (Царьов, 90+2), Брицький (Наконечний, 68), Федоров (Козьбан, 75), Коляда (Морозов, 80), Скоцький (Семенюк, 88). Запасних не залишилося. Головний тренер: Сергій Бадрак. 

Сокіл: Колос, Ємельянов, Панченко, Шевчук, Андрейчіков©, Шишкін, Паша, Байдалук (Набільський, 65), Мельничук, Ільченко (Гаркуша, 65), Заїка (Коба, 65). Запасні: Сидоренко, Пресняк, Пустовіт, Барбон, Доніч. Головний тренер: Олег Самченко. 

12:00; 22.10.2023. Полонне. Стадіон “Полонь”. Поле 3; +18С 

Суддя: Галіцин Роман (Суми) 

Попередження: Брицький, 16, Ільченко, 23, Кошка, 61, Коляда, 68, Андрейчіков, 68 

Сокіл дебютував у чемпіонаті України серед аматорів досить важко, проте поступово освоївся – пішли голи, очки, а після порції впевненості з Кубку ААФУ клуб із Київщини навіть дещо вирівнявся. Зараз підопічним Самченка хочеться набирати очки – це дуже треба, щоб підтягнутися до середнячків, які теж втрачають очки.  

Втім, незважаючи на стартову активність гостей, саме Колос міг відкривати рахунок ще в дебюті. Спершу чудову передачу Кошки не використав Скоцький, який із виходу сам на сам з воротарем не влучив у дальній кут. Пізніше вже Брицький схибив після прострілу Скоцького. Проте при відчутній перевазі колектив Колос ніяк не міг взяти приступом володіння воротаря гостей Колоса.  

Це вже після перерви, після ауту на лівому фланзі, Коляда в один дотик запустив на хід Брицькому, а Владислав прийняв і лівою ногою пробив повз воротаря – 1:0. Дебютний гол Брицького в цьому сезоні та вже п’ята результативна передача для Коляди – ні в кого в західній групі нема більше асистів.  

Чудові шанси закріпити перевагу були в Жданова (замикав стандарт), Скоцького (потягнув воротар) і Наконечного (не влучив у дальній кут метрів із 20-ти). Так що в кінцівці матчу довелося хвилюватися через кожен стандарт, тим більше, що Сокіл заробив шикарний штрафний – але Ємельянов перекинув і стінку, і ворота. Мінімальна перемога виводить полончан на чотири рядки турнірної таблиці вгору. 

Герой матчу: Владислав Брицький (Колос) 

Переможний гол і ще кілька спроб – похвальна активність Брицького винагороджена важливою перемогою.  

Марамуреш (Нижня Апша) – Куликів-Юність – 0:2 (0:2) 

Голи: Шарабура, 23, 32 

Марамуреш: Логовський, Ільчук©, Слищенко, Басовський, Степанчук (Ульянко, 72), Ваврик (Боднарук, 46), Брусенцев (Похил, 62), Панченко, Проскура, Гончаров (Козак, 62), Овсянніков (Зінаков, 62). Запасні: Третяк, Кирпичов. Головний тренер: Сергій Зайцев. 

Куликів-Юність: Денега, Процишин (О.Савошко, 46), Грось, І.Білий (В.Білий, 46), Дмитрух (Дещиця, 88), Пиріг, В.Савошко (Юськевич, 74), Малецький (Іваночко, 65), Панасюк©, Войтович (Патуляк, 63), Шарабура (Гладкий, 79). Запасні: Данкович, Либик. Головний тренер: Богдан Костик. 

13:30; 22.10.2023. Нижня Апша. Стадіон “Вікторія”. Поле 3; +21С 

Суддя: Скрипник Максим (Київська обл.) 

Попередження: О.Савошко, 66 

Лідер гостював у одного з успішних дебютантів сезону. Марамуреш із Солотвинської ОТГ підібрав ігровий ансамбль із гравців з непоганою школою, у багатьох є досвід виступів у клубах ПФЛ, а головний тренер Зайцев свого часу виводив запорізький Металург із Першої ліги в УПЛ.  

Проте, хоча всього два дні пройшло з часу чемпіонської перемоги над ФК П’ятничани в чемпіонаті Львівщини, головний тренер гостей Костик зумів провести грамотну ротацію та досягнув успіху на всіх напрямах усіх турнірів. Хоча на початку зустрічі йшла в’язка гра, гості призвичаювалися до місцевого газону, все-таки ще в першому таймі Куликів-Юність (Куликів – Верхня/Нижня Білка) досягнув успіху. Подвійного – два голи з інтервалом у 9 хвилин вирішили долю цього протистояння.  

Спершу Шарабура здорово відкрився на передачу Процишина з правого флангу й замкнув його простріл (це 0:1), а потім уже В.Савошко з лівого краю своєю передачею асистував Микиті (0:2). Шарабура, оформивши дубль та довівши свій доробок до чотирьох голів у восьми матчах, заклав фундамент перемоги гостей.  

Ще до перерви В.Савошко ледве не забив третій м’яч (головою направив м’яча повз воріт з флангової подачі), створювали гостроту Малецький, Патуляк і Іваночко. Відзначимо, що в господарів теж були спроби врятувати матч – Овсянніков, Зінаков інколи напружували Денегу. Та лідерство Куликова-Юності не похитнулося – 11 очок переваги над найближчими переслідувачами. 

Герой матчу: Микита Шарабура (Куликів-Юність) 

Провідний клуб Львівщини має необхідність ротації. Важливо, що є такі гравці, як Шарабура – навіть Гладкого універсал добротно замінив в атаці.  

Пробій (Городенка) – Подоляни (Тернопіль) – 3:4 (3:2) 

Голи: Волошинович, 1, Харук, 18, Сондей, 31 – Дячинський, 41, Жуміга, 42, 57, Мальський, 50 

Пробій: Гоменюк, Р.Борисевич©, В.Пархуць (Вишиванюк, 17; Романчук, 60), Радульський, Сікач (Кукурудз, 60), Білик, Павлюк (Дитко, 79), Дриган, Сондей, Волошинович (Мордас, 46), Харук (Андрусяк, 55). Запасні: Креховецький, Семенів. В.о. головного тренера: Володимир Борисевич. 

Подоляни: Чубак, Фриз, Царюк (Падух, 33), Васильченко, Ткачик, Мальський, Мацієвський©, Жуміга, Трух (Максимець, 89), Бутенко, Дячинський (Зайко, 86). Запасні: Новаков, Кривий, Співак, Божко. Головний тренер: Андрій Хоптовий. 

14:00; 22.10.2023. Городенка. Стадіон “Колос”. Поле 4; +22С 

Суддя: Садовий Олександр (Кременчук) 

Попередження: Р.Борисевич, 27, Сікач, 45+1, Падух, 66, Бутенко, 68, Дриган, 76, Трух, 81, Ткачик, 86 

Стратегічно важливий матч приймала Івано-Франківщина. Пробій у випадку перемоги мав усі шанси на друге місце, Подоляни ж могли наздогнати господарів і змістити їх за додатковими показниками. Матч пройшов за неповторним сценарієм – з інтервалом у півгодини Пробій досягнув розгромної перемоги, проте тернополяни змогли досягнути надвольового результату.  

1:0 – атаку почав Сондей, продерся крізь суперників і прострілив, а Ростислав Волошинович прямо перед воротарем пробив лівою ногою. Гол на 18-й секунді матчу! 

2:0 – після кутового від Дригана Павлюк з лінії карного майданчика відпасував на Харука, Руслан лівою ногою прекрасно впакував м’яча в ближню дев’ятку.  

3:0 – Радульський вирізав гарну подачу з правого флангу, Сікач скинув з дальньої стійки на Сондея, й Іван зблизька переправив м’яча в сітку головою. 

Втім, Подоляни несподівано для суперників почали свій відіграш.  

3:1 – спершу Жуміга, розігравшись із Ткачиком, продерся з лівого флангу в карний майданчик і головою скинув на Дячинського, тож Іван лівою ногою пробив повз воротаря під дальню штангу. 

3:2 – через хвилину Мацієвський дав розрізну передачу на Жумігу, Іван на лівому куті карного майданчика розхитав захисника Вишиванюка й лівою ногою з помітним рикошетом пробив у ближній кут. 

А в другому таймі, відчуваючи, що гра похитнулася, гості почали грати сміливо та навіть нахабно.  

3:3 – відразу після перерви Подоляни почали комбінувати, закрутили голови господарям навколо їхнього карного майданчика. Аж поки Ткачик не подав з лівого флангу на дальню стійку, де Руслан Мальський спіймав м’яча на праву ногу й влучив у дальню «шістку». 

3:4 – ще одна швидка атака пішла в тернополян. Господарі, здалося, сфолили проти Мальського, проте подача Труха з правого флангу на лівий пройшла повз кількох суперників на Жумігу, й Іван встиг прийняти й лівою пробити в дальній кут.  

Незважаючи на тиск господарів, сенсаційний результат зберігся і Подоляни обійшли Пробій у таблиці. Друге місце – пікове для них у чемпіонаті. 

Герой матчу: Іван Жуміга (Подоляни) 

Два голи та асист – вклад Жуміги в найважливішу на сьогодні перемогу тернопільського молодого клубу важко переоцінити.  

М    Команда  І  В  Н  П  М’ячі  О 
1    Куликів-Юність (Куликів-Верхня/Нижня Білка, Львівська область)  8  8  0  0  22:2  24 
2  ↑4  Подоляни (Тернопіль)  8  4  1  3  17:13  13 
3  ↑4  Колос (Полонне, Хмельницька область)  8  4  1  3  15:8  13 
4  ↓2  Фенікс (Підмонастир, Львівська область)  8  4  1  3  11:11  13 
5  ↓2  Пробій (Городенка, Івано-Франківська область)  9  3  4  2  17:12  13 
6  ↓2  Марамуреш (Нижня Апша (Закарпатська область)  8  3  3  2  9:6  12 
7  ↓2  Агрон (Великі Гаї, Тернопільська область)  8  3  3  2  12:11  12 
8  ↑1  VIVAD (Романів, Житомирська область)  9  3  2  4  9:11  11 
9  ↓1  СК Вільхівці (Закарпатська область)  8  3  1  4  14:15  10 
10    Сокіл (Михайлівка-Рубежівка, Київська область)  8  1  1  6  3:20  4 
11    ФАПФ (Івано-Франківськ)  8  0  1  7  10:30  1 

Група 2 – 9-й тур 

  • субота, 21 жовтня 

Агротех (Тишківка) – Атлет (Київ) – 2:1 (1:0) 

Голи: Радченко, 28, Загальський, 67 – Тарасов, 90+2 

Незабитий пенальті: Загальський (АТ), 40 ‒ воротар 

Агротех: Рудик, Кривошей, Біжко, Співак, Бовтуненко, Хорольський, Пастухов, Загальський©, Радченко (Пісний, 75), Чичиков (Пономаренко, 84), Соколан. Запасні: Корчинський, Добролєжа, Козинець, Сивак, Сенчук, Ковтун. Головний тренер: Олександр Мизенко. 

Атлет: Комаренко, Крицький, Липовий©, Білозеров, Левченко (Бредельов, 75), Кавун (Хоменко, 70), Тищенко (Курагін, 70), Тарасов, Пресич, Теймуров, Мовчан. Запасні: Палій, Лямін, Тумасов. Головний тренер: Дмитро Мурашенко. 

13:00; 21.10.2023. Тишківка. Стадіон “Ліцей”. Поле 5; +25С 

Суддя: Поліщук Максим (Кривий Ріг) 

Попередження: Пресич, 51, Радченко, 52, Бредельов, 89 

Столична команда знаходилася на відстані всього трьох очок від Агротеху, тож перемога над близьким переслідувачем сама по собі була важливою для тишківчан. А враховуючи очні матчі конкурентів, вона могла дати справжній поштовх для турнірного прогресу.  

І вже в першому таймі Агротех повів у рахунку. Причому, гол вийшов небуденним. Загальський підключив на правому фланзі Радченка, Денис лівою ногою запустив по воротах і м’яч з подвійним рикошетом від каркасу воріт опинився-таки в сітці ‒ 1:0. Чудовий шанс закріпити перевагу випав господарям перед самою перервою. Після кутового від того ж Загальського м’яч заскакав по карному майданчику й влучив руку чи то Білозерову, чи то Тищенку. Втім, призначений арбітром пенальті парирував від Загальського воротар, а зіграти на добиванні Соколану не вдалося – поспіли з перекриттям воріт суперники.  

Відрізок після перерви, тим не менш, не приніс киянам швидкого голу. Навпаки, в середині другого тайму Агротех провів зразкову атаку через правий фланг і закріпив свою перевагу. Співак, Радченко та Пастухов прорвали лівий фланг оборони Атлету, на простріл на лінії карного майданчику відгукнувся Загальський і направив м’яч з правої ноги під поперечину ‒ 2:0. Ігор залишається найбільш результативним гравцем східної групи (7 голів) і лідирує в таблиці «гол+пас» усього чемпіонату – 14 очок. 

До честі атлетівців, вони не здалися на милість переможцям. Повторну подачу Крицького після кутового замкнув головою Едуард Тарасов ‒ 2:1. Друга компенсована хвилина, часу на щось інше вже просто не залишалося. 

Герой матчу: Ігор Загальський (Агротех) 

Змазав пенальті, проте людина, яка зробила обидва голи в переможному матчі своєї команди, ‒ поза критикою.  

Авангард (Лозова) – Зірка (Кропивницький) – 0:0 

Авангард: Мурга©, Філіпов-Пушкін (Шабалтас, 58), Махайов, Череватенко, Воловик, Недай (Галушка, 37), Олійник, Співак, Гребенюк, Боровик, Бобіта (Смірнов, 37). Запасні: Басалаєв, Орловський, Півтораус, Присталенко, Федулов. Головний тренер: Ігор Рахаєв. 

Зірка: Травкін, Мачелюк©, Бондар, Стаднік, Катеринка (Палюх, 87), Манастирний, Лопушенко, Кваша, Марценюк, Нікулін (Холявко, 46), Лобода. Запасні: Нікітчук, Ткач, Скляревський, Бурлаченко, Бойко. Головний тренер: Самір Гасанов. 

15:00; 21.10.2023. Юр’ївка. Стадіон ДЮСШ. Поле 4; +21С 

Суддя: Дубина Ростислав (Дніпро) 

Попередження: Гребенюк, 84 

Нульовою нічиєю завершився матч у Юр’ївці – це коштувало Зірці двох позицій, а Авангард не зміг наздогнати за очками Атлет. 

  • неділя, 22 жовтня 

Олімпія (Савинці) – Штурм (Іванків) – 2:0 (2:0) 

Голи: Каретник, 38, Брага, 44 

Олімпія: Тимофєєв, Бірюк, Малик, Богомаз©, Ковтун, Почернін, Фабунмі (Кошман, 68), Каретник (Пономаренко, 74), Насібулін (Євтушенко, 83), Бурляй (Павлик, 65), Брага (Кунєв, 79). Запасні: Костенко, Тарганчук, Момот, Алєксєєнко. Тренер: Олександр Безуглий. 

Штурм: Погорілий©, Нестеренко, Ічанський (Саєнко, 77), Дитятьєв, Лящук, Осадчий, Петренко (Морозенко, 27), Любко (Волков, 80), Шевчук (Породько, 80), Рубльов (Есеола, 65), Димнич (Бриженко, 64). Запасні: Міхєєв, Наконечний. Головний тренер: Володимир Бондаренко. 

13:00; 22.10.2023. Миргород. Стадіон “Старт”. Поле 3; +15С ЖК Бондаренко (гол.тр.ШІ), 52 

Суддя: Зайцев Андрій (Слов’янськ) 

Попередження: Малик, 6, Морозенко, 32, Бурляй, 34, Бондаренко (гол.тр.ШІ), 52; Димнич, 59, Почернін, 66, Павлик, 67, Любко, 72, Насібулін, 75 

Віце-чемпіон України серед аматорів завітав в гості до фіналіста Кубка ААФУ. Обидві команди, в принципі, були серед фаворитів і в нинішньому сезоні, проте стартували невдало. А, зважаючи на те, що зі східної групи планується виводити в плей-офф тільки три команди, вага такого протистояння, яке це в Миргороді, зростала встократ. 

Від самого початку матч проходив у серйозній боротьбі. Команди на старті обмінялися небезпечними штрафними – іванківець Осадчий пробивав ближче до воріт, савинчанин Фабунмі – далі. Обидва стандарти не досягли успіху. Втім, і воротарям доводилося працювати. Погорілий потягнув більш небезпечний дальній удар Бурляя та менш небезпечний – Браги, а Фабунмі з рикошетом влучив у штангу.  

Проте успіх Олімпії принесло все ж стандартне положення. Кутовий Бурляя від правого прапорця головою в стрибку замкнув Каретник ‒ 1:0. Сергій забиває другий матч поспіль. І цю машину було вже не спинити – ще до перерви подвоївся рахунок на користь господарів. І якщо Фабунмі, завершуючи непогану комбінацію з лінії карного майданчика, пробив вище воріт, то Брага за кілька хвилин був точним. Насібулін змістився з правого флангу, обкрутився навколо суперників і дав тонкий розрізний пас на Олександра, який тут же правою пробив повз воротаря ‒ 2:0. Брага теж відзначився другим голом у чемпіонаті. 

Спроби Рубльова, Шевчука, Любка забити не досягли успіху. Також оминули ворота гостей удари Каретника та Ковтуна з Олімпії (в останньому випадку після сейву голкіпера). Олімпія вийшла на четверте місце, обігнавши Штурм. Трійка лідерів відчуває тепер максимальну конкуренцію. 

Герой матчу: Анатолій Тимофєєв (Олімпія) 

Відразу кілька разів виручив господарів воротар – вихованець Динамо, який добре знає можливості команди гостей із Київщини.

М    Команда  І  В  Н  П  М’ячі  О 
1    Титан (Одеса)  6  5  0  1  10:5  15 
2  ↑4  Агротех (Тишківка, Кіровоградська область)  8  4  2  2  22:9  14 
3  ↓1  Нафтовик (Охтирка, Сумська область)  7  3  4  0  7:1  13 
4  ↑1  Олімпія (Савинці, Полтавська область)  7  4  0  3  12:8  12 
5  ↓2  Штурм (Іванків, Київська область)  8  3  2  3  13:10  11 
6  ↓2  Зірка (Кропивницький)  8  3  1  4  9:15  10 
7    Атлет (Київ)  8  2  2  4  12:11  8 
8    Авангард (Лозова, Харківська область)  6  1  3  2  10:12  6 
9    Пенуел (Кривий Ріг, Дніпропетровська область)  8  1  0  7  1:25  3 

Показники по ААФУ загалом

Найкращі бомбардири:

Гравець Команда Голи Пен.
Гладкий Володимир Куликів-Юність 8  
Загальський Ігор Агротех (Тишківка) 7 (4)
Лобода Вадим Зірка (Кропивницький) 6  
Неледва Ігор ФАПФ (Івано-Франківськ) 6  
Хрієнко Назар СК Вільхівці 6  
Мальський Руслан Подоляни (Тернопіль) 6 (1)
Гром’як Тарас Агрон (Великі Гаї) 5  
Жуміга Іван Подоляни (Тернопіль) 5  
Мішуренко Олександр Титан (Одеса) 5  
Гребенюк Кирило Авангард (Лозова) 5 (3)

Найкращі асистенти:

Гравець Команда Паси
Загальський Ігор Агротех (Тишківка) 7
Коляда Микола Колос (Полонне) 5
Павлюк Олег Пробій (Городенка) 4
Патуляк Віталій Куликів-Юність 4
Білик Валентин Агрон (Великі Гаї) 3
Береза Олег Куликів-Юність 3
Козак Іван Марамуреш (Нижня Апша) 3
Крицький Олександр Атлет (Київ) 3
Мальський Руслан Подоляни (Тернопіль) 3
Холявко Руслан Зірка (Кропивницький) 3
Юськевич Іван Куликів-Юність 3

Найефективніші гол+пас:

Гравець Команда Гол+Пас Голи Паси
Загальський Ігор Агротех (Тишківка) 14 7 7
Мальський Руслан Подоляни (Тернопіль) 9 6 3
Гладкий Володимир Куликів-Юність 8 8 0
Неледва Ігор ФАПФ (Івано-Франківськ) 7 6 1
Жуміга Іван Подоляни (Тернопіль) 7 5 2
Мішуренко Олександр Титан (Одеса) 7 5 2
Лобода Вадим Зірка (Кропивницький) 6 6 0
Хрієнко Назар СК Вільхівці 6 6 0
Соколан Євгеній Агротех (Тишківка) 6 4 2
Коляда Микола Колос (Полонне) 6 1 5

* * * 

Всі підрахунки – Артур Валерко, SportArena.com 

* * * 

Всі наші статті, присвячені аматорському футболу, читайте тут