Новини :: Чемпіонат ААФУ

Чемпіонат ААФУ

Чемпіонат України серед аматорів. Фінальна частина

Чемпіонат України серед аматорів. Фінальна частина

З 17 по 20 вересня в Оржеві та Білозір'ї відбудуться матчі групового етапу фінальної частини Чемпіонату України з футболу серед аматорів. Вирішальний поєдинок пройде 22 вересня в Києві на НТК ім.Баннікова.

Господарями групових турнірів фінальної частини є багаторічний учасник та призер чемпіонату ФК ОДЕК з Оржева Рівненської області та ФК "Зоря" з Білозір'я, що на Черкащині.

В перший ігровий день окрім власне матчів відбудеться і урочисте відкриття змагань.

Розклад матчів в групі "А":

17.09 (вівторок), Стадіон ФК ОДЕК, (Оржів, Рівненська обл.)

13.30 "Локомотив" (Куп'янськ) – "Бастіон" (Іллічівськ) (стадіон ОДЕК)

16.45 ОДЕК (Оржів) – ЮСБ (Чернігів) (стадіон ОДЕК)

В групі "А" першими на поле вийдуть минулорічні срібні призери чемпіонату куп'янські "залізничники" та іллічівський "Бастіон". Складно віддати комусь перевагу в матчі-відкритті турніру. Обидві команди перемогли у своїх групах на попередньому етапі змагань та подолали досить великий шлях до цього матчу. Разом з господарями групи ці колективи є фаворитами та мають приблизно рівні шанси на вихід до київського фіналу. Тому можна прогнозувати, що гра не буде легкою для жодного з суперників. Команди боротимуться за кожен м'яч, намагаючись в першу чергу зберегти свої ворота недоторканими. Питання в тому чи це їм вдасться? Також варто зазначити, що розсудить зустріч бригада арбітрів на чолі з львів'янином О.А. Шандором.

Після офіційного відкриття змагань на поле стадіону в Оржеві вийдуть господарі та дебютант турніру команда ЮСБ з м. Чернігів. З усією повагою до гостей, але в цьому поєдинку фаворитом все-таки є ОДЕК. Тим більше, що до цього часу вже закінчиться перша гра і оржівці будуть бачити перед собою орієнтир на який їм потрібно рівнятися. Головний арбітр матчу Запрутняк В.В. із Закарпаття. Помічниками, як і в першій зустрічі будуть львів'янин Ю.Б. Суряк та закарпатець П.В Котубей.

Додамо, що офіційний сайт ОДЕКу http://fcodek.org/ проведе он-лайн відео трансляцію поєдинку. Також Ви зможете переглянути його і на сайті "UA-футбол". Початок трансляції на сайтах "UA-футбол" та "ОДЕК" о 16.45.

Розклад матчів в групі "Б":

17.09 (вівторок), Стадіон ФК "Зоря" (Білозір'я, Черкаська обл.)

14.00 "Гвардієць" (АР Крим) – "Рух" (Винники Львівської обл).

18.00 "Зоря" (Білозір'я, Черкаська обл.) – "Буревісник" (Петрове Кіровоградської обл.)

На Черкащині в матчі-відкритті групи "Б" зійдуться суперники з Криму та Львівщини. Обидва колективи ставлять перед собою тільки максимальні завдання та укоплектовані досвідченими виконавцями, деякі з яких мають досвід виступів за молодіжну ("гвардієць" - Кирило Давидов) та навіть національну збірну України ("рухівець" - Сергій Даниловський). Також варто відзначити, що на попередньому етапі змагань "Рух" з Винників найчастіше (20 разів) вражав ворота суперників, а на рахунку "Гвардійця" 18 голів, і це при тому, що на останню гру до Іллічівська кримчани не виїжджали. Чи зуміють порадувати команди своїх вболівальників результативною грою в цьому поєдинку - ось у чому основне питання та інтрига цієї зустрічі. Головний арбітр матчу - киянин В.В. Новохатній.

Після урочистого відкриття турніру на полі з'являться господарі - ФК "Зоря" та їхні географічні сусіди - "Буревісник" з Кіровоградщини. Саме молода команда з с. Петрово стала порушником спокою на першому етапі змагань. Стараннями цього молодого колективу за бортом змагань залишилися такі "зубри" аматорського футболу України, як "Нове Життя" та "УСК-Рубін". Господарі групи "Б" ФК "Зоря" є одним з фаворитів, якщо не всього турніру, то принаймні своєї групи точно. Можна очікувати, що на глядачів чекатиме дуже цікавий матч. Рефері поєдинку - Сахно О.С., а лайнсмени (в тому числі і першої зустрічі в групі - О.В. Дашко та Т.Г Чопілко). Всі - Київщина.

До речі, дякуючи журналістам з сайту http://cherkassy-sport.com Ви також зможете переглянути цю гру в он-лайн режимі. Початок трансляції на сайтах "UA-футбол" та "Черкаський спорт" о 18.00.