Новини :: Чемпіонат ААФУ

Чемпіонат ААФУ

Фінальний матч чемпіонату України відбудеться 17 жовтня у Вінниці

Фінальний матч чемпіонату України відбудеться 17 жовтня у Вінниці

Шановні любителі футболу

Вирішальний поєдинок чемпіонату України з футболу серед аматорських команд сезону 2014 року відбудеться 17 жовтня, у п'ятницю, на вінницькому Центральному міському стадіоні.

Звання чемпіона розіграють переможці групових фінальних турнірів - АФ "П'ятихатська" з Володимирівки Петрівського району Кіровоградської області та "Рух" з м. Винники, міста-супутника Львова.

Початок гри о 14.00.

Запрошуємо усіх шанувальників гри мільйонів відвідати головний матч сезону 2014 року.

АФ "П'ятихатська" (Володимирівка):

Клуб заснований у 2013 році. У першому ж сезоні команда стала срібним призером чемпіонату Кіровоградської області, пропустивши вперед лише "Буревісник". Того ж року здобуто: Кубок губернатора Дніпропетровщини, Кубок Жовтих Вод, Об'єднаний Кубок (в ньому зійшлися володар Кубка Миколаївської області та переможець Кубка губернатора Дніпропетровської області) і Кубок голови Петрівської райдержадміністрації.

На початку цього року АФ "П'ятихатська" стала срібним призером турніру "UFI & Zorya-Cup", а в травні завоювала Кубок Кіровоградської області.

У липні, в Калуші, АФ "П'ятихатська" стала переможницею всеукраїнського відбірного турніру за право участі у 9-му розіграші Кубка регіонів УЄФА і отримала право представити Україну на європейському відборі, який відбувся у Молдові з 23 по 27 вересня цього року.

У 2014 році закінчилося будівництво стадіону в смт. Петрове, а також будівництво двох штучних полів в селі Володимирівка, де розташований головний офіс ФК АФ "П'ятихатська". Крім того, президент клубу ініціював створення дитячих футбольних команд в кожному населеному пункті Петрівського району.

Спонсор клубу - ТОВ "Агрофірма-П'ятихатська" (компанія входить в топ-п'ятірку найбільших аграрних підприємств Кіровоградської області), керівник якої Олександр Поворознюк є президентом клубу.

Футбольна мрія Олександра Поворознюка: набути найближчим часом ФК АФ "П'ятихатська" статусу професіонального клубу і радувати своїх уболівальників красивою грою у всеукраїнських змаганнях.

Головний тренер - Руслан Переверзєв

"Рух" (Винники):

За чималу історію існування команди неодноразово змінювалась її назва. З 2003 року на базі футбольної школи Мирона Маркевича команда змагається під назвою "Рух".

З 2010 року команда бере участь у прем'єр-лізі чемпіонату Львівської області. Триразовий володар Кубка Львівської області (1948, 1949 та 2012 років). Триразовий чемпіон Львівської області (1961, 2012, 2013 років). Володар Суперкубку Львівщини 2013 року.

Срібний призер чемпіонату України серед аматорських команд 2013 р.

Президент - Григорій Козловський

Головний тренер - Роман Гданський