Новини :: Кубок ААФУ

Кубок ААФУ

"Єдність" і "Чайка" - фіналісти Кубку України серед аматорів 2013

"Єдність" і "Чайка"  - фіналісти Кубку України серед аматорів 2013

Вчора 19 жовтня 2013 року визначилися фіналісти Кубку України з футболу серед аматорів 2013. Ними стали команди "Єдність" (Плиски, Чернігівська обл.) та "Чайка" (Києво-Святошинський р-н, Київська обл.). А отже саме ці два колективи заповнять квоту аматорів у кубку України з футболу 2014/15.

1/2 фіналу. Матчі-відповіді

"Єдність" (Плиски) — "Рух" (Винники) — 2:0

Голи: Гаврильченко, 21, Постолатьєв, 61.

с. Плиски, стадіон "Єдність".

Перший матч — 1:3.

Домашньої пермоги у першому матчі 1/2 фіналу з рахунком 3:1 над команою "Єдність" винниківчанам не вистачило. В Плисках "Рух" пропустив два м'ячі (один з пенальті) у власні ворота, а ворота господарів вразити так і не зміг. Тож, завдячуючи забитому м'ячу на чужому полі, у фіналі Кубка України серед аматорів буде грати команда з Чернігівщини.

Треба відзначити, що завершували матч винниківчани у меншості - два гравці "Руху" були видалені з поля арбітром матчу.

"Чайка" (Києво-Святошинський р-н) — "Нове Життя" (Андріївка)2:0

Голи: Бакуменко 90+4, з пенальті; Мануйленко, 110;

с. Петропавлівська Борщагівка, стадіон "Козак-Арена". 250 глядачів.

Перший матч — 0:1.

"Чайка" почала гру з мінімальним дефіцитом після гостин на Полтавщину. Ліквідувати відставання в рахунку впродовж основних дев`яноста хвилин володареві Кубка Київської області не вдалося. Хоча нагоди для взяття воріт "Нового Життя" були, більше того — їх було з надлишком.

Богданов двічі мав повести лік голам. Однак спочатку не дотягнувся до м`яча безпосередньо навпроти воріт, а потім — поцілив у воротаря. Три виходи сам на сам з голкіпером андріївців змарнував Будзько. Рисенко зі штрафного поцілив у хрестовину рикошетом од воротаря, а Колодяжний добити шкіряного в сітку не зумів. Невдовзі за схожої ситуації — м`яч відскочив од поперечини — схибив Будзько…

Гості тільки й робили, що відбивалися. До того ж переважно — з очевидними порушеннями правил. Але арбітр виявився надмірно ліберальним і лише в компенсований час таки наважився показати на одинадцятиметрову позначку після фолу на Будзьку. Бакуменко обернув пенальті на гол, і все почалося спочатку.

Додаткові тридцять хвилин минули в безперервних атаках "Чайки". Нарешті, Мануйленко віртуозним ударом з розвороту забив м`яч, який і вивів киян до кубкового фіналу. Омріяну перепустку здобули: Мусієнко — Ремезовський, Паламарчук, Трасковський, Конюшенко (Науменко) — Петренко (Колодяжний, Яблонько), Бакуменко, Барчишин (Будзько), Рисенко, Насімі (Медвідь) — Богданов (Мануйленко).

Матчі фіналу відбудуться 26/27.10 — 2/3.11.2013