Новини :: Кубок ААФУ

Кубок ААФУ

Фінал Кубка України 2011 - перший матч

Фінал Кубка України 2011 - перший матч

Дещо несподівано закінчився перший матч фіналу цьогорічного Кубку. З рахунком 3:1 ФК "Буча" на виїзді переграв лідера першості Криму - ФК "Гвардієць". Цікавим є й той факт, що у півфіналі "Гвардієць" обіграв чемпіона України-2011 - ФК "Нове Життя".

Матч розпочався активними атаками "Гвардійця", але вже на 13-й хвилині стався переломний момент поєдинку, коли за фол останньої надії був вилучений воротар господарів Вадим Хайсанов. Призначений пенальті чітко реалізував штатний пенальтист бучанців В'ячеслав Руженцев, а ще через три хвилини Сергій Панфілов подвоїв перевагу.

Після перерви "Гвардієць" намагався будь-що відігратися і на 66-й хвилині завдяки голу-красеню Андрія Кожемякіна зумів скоротити відставання, але вже через хвилину Олександр Петрук відновив різницю.

Тож поразка 1:3 на власному полі - і тепер перед "Гвардійцем" нелегка задача - 12 листопада, в Бучі, спробувати довести випадковість домашньої невдачі.

Матч відбудеться на місцевому стадіоні "Ювілейний". Початок о 13.00.

По закінченню матчу відбудеться урочиста церемонія нагородження володаря Кубка України серед аматорських команд 2011 року.

Нагадаємо, що володар Кубка України та фіналіст отримують право на участь у розіграші національної Чаші серед команд професіональних клубів в сезоні 2012/2013. В сезоні 2011/2012 аматорів у турнірі представляли "Берегвідейк" (Берегове) та "Словхліб" (Слов'янськ). В 1/16 фіналу обидва колективи зійшли з дистанції, програвши командам Прем'єр-ліги, відповідно, харківському "Металісту" та луганській "Зорі".