Новини :: Кубок ААФУ

Кубок ААФУ

Аматори. Кубок України вдруге прописався в Плисках

Аматори. Кубок України вдруге прописався в Плисках

У неділю, 21 жовтня, визначився володар Кубку України серед аматорських команд. Ним стала "Єдність-2" з селища Плиски, Чернігівської області, яка за сумою двох зустрічей перемогла миколаївське "Торпедо" – 2:0 та 0:0. Цей успіх став вже другим для колективу з Борзнянщини. Вперше почесний трофей чернігівці здобули в 2003 році.

Шлях до фіналу

На шляху до фіналу плисківці пройшли серйозний відбір: "Металург" (Малин), ФК "Ніжин", "Рава" (Рава-Руська) – ось етапи нелегкого протистояння за почесний трофей, у якому "Эдність-2" виходила переможцем, повідомляє газета "Високий Вал". Миколаївці в свою чергу зломили опір "Обрія" (Нікополь), "Бриза" (Ізмаїл), "Атланта" (Кривий Ріг) та "Ходака" (Черкаси).

Міцна оборона

Після впевненої гостьової перемоги в першому матчі "Єдність-2" була по-бойовому налаштована й на домашній поєдинок. Господарі в присутності своїх уболівальників намагалися продемонструвати весь свій арсенал. Однак, нав'язати свою гру їм не вдалося. Суперник вирішив за будь-яку ціну залишити свої ворота недоторканими. Всі атаки підопічних Володимира Марченка наражалися на міцну оборону хлопців Віктора Козенка.

Почесні гості

У тому, що фінальний свисток київського арбітра Володимира Топіхи зафіксував безгольову нічию, чимала заслуга воротарів обох команд – миколаївця Ігоря Чопка та плисківця Бориса Старченка. Однак навіть нулі на табло не засмутили більше ніж 500 глядачів, серед яких були віце-президент Федерації футболу України Борис Воскресенський, почесний президент "Єдності" Михайло Голиця, керівники району, президенти провідних футбольних клубів області.

Інформ-служба ФФУ